Ekim 18, 2005

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Günaydın.Herkesin günü bu çiçekler gibi renkli başlasın

    YanıtlaSil
  2. gÜNAYDIN BÖYLE İÇ AÇICI BİR RESİM GÖRMEK İYİ GELDİ... BURALARDA YAĞMUR ÇAMUR BAŞLADI YİNE...

    YanıtlaSil
  3. Günaydın kızlar :)
    İnsanın içini açıyor değil mi çiçekler?
    Güneşiniz olsun gönlünüzde...

    YanıtlaSil
  4. Günaydın

    İçim açıldı Handan.Ne güzel çiçekler, ne güzel renkler,iyi ki sabah sana uğramışım

    YanıtlaSil
  5. GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN;
    izmirin en nadide çiçeği;
    bu çiçeğin adını biliyo musun?yani benim bildiğim enteresan bi isim...HANIM BEYE KÜSTÜ..BEY HANIMA KÜSTÜ deniyo bu çiçeğe...başka ne denir bilmiyorum...hani çiçek açınca yaprakları;yapraklar açınca çiçekleri kapanıyo ya...ondan şekerim...bende resmimi koydum bloguma..gel bi ara bak..çok güzel bi resmim...bayılcan..:P
    akşamı nasıl geçirdiniz ya...millet sokaklarda uyumuş..biz varya ..17 ağustostan sonra yaklaşık 1 ay sokaklarda uyumuştuk...arada eve giriyorduk...bi kere giysi almaya eve girmiştim...bi artçı gelmişti...amaninnnnnn...o vakitler yedim ben zaten kafayı...deprem manyağı oldum...ben deprem oldum artıkın...ortalık karıştırıcı daisy olaraktan:P

    YanıtlaSil
  6. Günaydın Daisy. Akşam rahat geçti. Pek sarsılmadık. Havalar da çok soğuk, dışarda kalanlara Allah yardım etsin valla.

    YanıtlaSil
  7. bu çiçekler çok güzel ankara da bunları ancak parkta görebiliyoruz bıktım vallahi buranın egsoz dumanını solumaktan zaten hava da çok soğuk siz,siz olun ankara da ne yaşayın ne de okuyun.
    şimdi antakya ne sıcaktır, bahçemizi de çok özledim.

    çiçekler hayatınızda hiç eksilmesin...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili İvriz, çalışırken işim gereği Ankarada üç dört ay kalmıştım, hiç yıldızımız barışmadı:) İstanbul'a yakınlığı dışında birşeyini sevmem. Bu gün evini çok özlemişsin anlaşılan, ama bak bayrama az kaldı . Nispet yapmayı unutma eve gidince ki ben de seninle keyifleneyim :)

    YanıtlaSil