Ekim 10, 2005


DAİSYYY papucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm..

İşte arkadaşlar İstanbul'da eczacılık yapıyorum diye bizi kandıran bi arkadaşımızın gerçek kimliği. Araştırmacı blogcu olarak hiç kaçırmadım görüntüledim. Yakalanmamak için Orange Daisy kılığında geziyordun ama olmadı canım :)

Ben sana dedimdi Daisy, o çamaşır makinasının resmi olmaz gerçeğini alıp da ver, yanında ütücü de olsun yoksa olacaklardan sorumlu değilim diye..

Bak bana da neler yazdırdın, bu yazı burada geçici olarak duracak, akşam olunca kendini yok edecektir ...

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. HEH...TAM OLDUM ŞİMDİ..AFFERİM HANDAN...BEN EDİZ HUN OLARAKTAN NAYIR NOLAMAZ DERİM;BAŞIMI ÖNE EĞER;GERİME BAKA BAKA GİDERİM....NE KIZ BU....hem şekerim...benim hiççççç eczacıyım dediğimi duydun mu sen bakem?okudun mu yani?ben yarım akıllı bi blogcuyum..maaş alıyorum ben ....siz boğaz tokluğuna yazıyonuz......AY HANDAN...BULAMADIN MI BAŞKA TABELA?ŞÖYLE BEAUTY CENTER;SOLARIUM CENTER; ETİLER KIRIKTARAK KUAFÖR SAÇ DİZAYN FELAN...BU NE AYOL?2 KURUŞLUK KARİZMAM VARDI..ONUDA ÇİZDİN YANİ....
    sen yandın kızım...sen beni böleler reklam ettin ya...bak neler olcek....he he he ..hala anlamadınız beni di mi?bilmiyosunuz yani yapabileceklerimi....:)

    YanıtlaSil
  2. ben de tek daisy ben sanıp, atladım hemen. ama ben diilmişim. bu daisy, yellow daisymiş.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Debra, demek bi daisy daha vardı, bak bundan haberim yoktu, ben bu yellowu ancak idare edebiliyorum :) Hoşgeldin, yine bekleriz efendim. (Allahım evhanımı olduğum da her halimden belli)

    YanıtlaSil