Mahsur Kaldık

Ağustos 07, 2005

Konser güzeldi ama kimse konserden çıkanların gecenin bir yarısı Yedi Kule Zindanları'ndan nasıl evlerine gideceklerini düşünmemişti. Herkes yollarda sefil oldu. Eğer birisi durup da bizi arabasına almasaydı gece otobüsümü kaçırıyordum neredeyse. Çok mu zordu merkezi yerlere giden otobüs koymak oraya.

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. hep öyle olmaz mı? Mutlaka bir aksilik çıkar...Çok normal yani bu durum...

    YanıtlaSil
  2. Aksilik çıkar çoğu şeyde ama sevgili Ece, bu da gel aksilik çık demekten başka birşey değil.Kimsenin aklına seyirciler gelmemiş.Yarımda bitti konser, birbuçukta Taksime ulaşabildim. Tek güzel yanı bu sayede Taksim'i de görmüş olmam.

    YanıtlaSil
  3. Fast taker calmadilar. Shell Shock calmadilar. Dark Avenger calmadilar. Battle Hymn calmadilar. Secret of steel calmadilar. Mountains calmadilar. Guyana calmadilar. Pleasure slave calmadilar. Blood of the kings calmadilar. Defender calmadilar. Holywars calmadilar. Spirit horse of the cherokee calmadilar. The Demon's whip calmadilar. Master of the wind calmadilar.
    Hemen hemen hic dinlemedigim son iki albumdan 7 parca caldilar.

    Kill with power, sign of the hammer gibi gereksiz sayilabilecek sarkilari bile caldilar.

    AMA GENE DE NE KONSERDI. NUHUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA

    KILLSHOT.

    YanıtlaSil
  4. Bi de onları çalsalardı ne konser olurdu ama... Seneye gelecekler ya, belki o zaman çalarlar artık.(Can duymasın bunu)

    İyi ki doğdun Killshot , sen de olmasan kimle şarkı dinleyecektim ben ?

    YanıtlaSil