Aşk

Ekim 04, 2005


İşte tam böyle birşey.

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. güzelde...yani iyi bi fotoğrafta...allah bilir sen çekmişindirde.....şimdi...ben anlamadım ...bu mudur aşk?

    heeeeee...tamam handan...benim kafam karıştı biraz ama...olsun...zaten karışıktı...dur ben aşağıda ne demişin onu bi okuyayım....

    güzel foto ama...takdir ettim...

    YanıtlaSil
  2. ay bu şimdi kim bu feride der...kalayı basar bana bilip bilmeden...benim ayol o..tepedeki...daisy...

    YanıtlaSil
  3. :) üretkenliğin geri gelmiş? tıkanmış kalmıştın ama bak toparladın yavaş yavaş..

    neyse benim asıl derdim şu; 2. yorumu okurken benim daisy'den ne eksiğim var ki diye geçirdim içimden.. o hatun kişi takdir edebiliyorsa ben de gönül rahatlığıyla seni fotoğraf için takdir edebilirim... Bravo, tebrikler... şak şak şak :P

    Ayh! ben tatildeyim :) siz takılın işti, çocuktu, kocaydı filan... dünya size güzel zate..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Nilüfer. Bunu çekene kadar çocuklar suya bayağı taş attılar doğrusu.

    Evet budur aşk Feridecim.(Bu arada bloğunu okuduğuma göre açıklama yapmana gerek yoktu Feride konusunu.)(Kaldı ki sen karakteristik bi kadınsın ne isimle yazsan anlaşılır:)(İyi bişi söyledim bakma öyle)
    Bir taş düşer, her taraf dalgalanır, derken durulur, geriye hiç iz kalmaz. Tam böyle işte.

    Züper canım, tatile dediğin yere biz her haftasonu gidiyoruz zaten ama hevesini kırmayayım şimdi.Fotoshop la yeşillendirilmiş sararmış çimler üzerindeki nispet fotoğrafını bekliyorum ama henüz Kız Kulesindeki kahvaltı fotoğrafını bile göremediğimizi düşündükçe pek de umudum yok doğrusu.

    YanıtlaSil
  5. Ben de şöyle anladım.. Orada bir adam var ya suda.. O adam dalmış öyle.. Yani atlamış balıklama.. Bu aşk.. Bir de sahil resmi olsaydı, yavaş yavaş denize girilen.. Bu da sevgi olacaktı. mıydı?

    YanıtlaSil
  6. Valla Ufuk ben o kadarını bilemem, konunun piri sensin :) Bir fotoğraf çektim, geldi aklıma öyle, yoksa senin alanına geçmek gibi bir düşüncem asla olmadı :)Ne diyorsan o olsun..

    YanıtlaSil
  7. bende senin gibi düşündüm ufuk..çok çabuk biten harika saliseler.. sonra sudan ilk çıktığın anda içinde olduğunu bildiğin derya, deniz.. yavaş yavaş suyun ısısına, kaldırma kuvvetine alışıp keyfini çıkarman belkide sevgi kısmı budur..

    YanıtlaSil
  8. Ufuk bak senden güzel tarif eden var ona göre :)

    YanıtlaSil