10.000

Nisan 07, 2024

Bugün Instagram'da 10.000 takipçim olmasını kutladım. İnanılır gibi değil , değil mi? 


Aslında takipçi sayısına bakmamaya çalışırım çoğunlukla. İnsanın hırsının sonu yok, o sayı asla yeterli gelmez. Ama bu 10 binin içimde bir hikayesi olduğu için benim için farklı bir yeri var. Eskiden 10.000 takipçi olmadan Instagram link vermene izin vermiyordu ya, ben de orada da burada yaptığım gibi şarkı falan yapmak istiyordum. Onbin sayısına bakıp ooo ben oraya ulaşacağım da linki vereceğim de diye düşündüm hatırlıyorum. Neyse sonradan o saçmalık bitti de herkes link verebilmeye başladı ben de istediğim gibi sevdiğim yazılara şarkılara link verebildim. Onun için artık bir önemi kalmadı ama yine de o sayıya ulaşmak bana mucizevi bir şey olmuşmuş gibi hissettirdi :)

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Şu instagramı hiç anlayamadım ve sevemedim. Blogta bile takipçi sayısı arttıkça ben tedirgin oluyorum :) Ama seni sevindiren her şey bizi de sevindirir Handan, tebrikler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de takipçi sayısı arttıkça tedirginleşiyordum Ceren. Daha doğrusu takipçi sayısı değil de izlenme sayısı arttıkça . Zira bir sürü abuk subuk yorumlar gelmeye başlıyordu herkese. Bana da gelmeye başladı vazı dansların altına. Sonra fark ettim ki sırf bu yüzden birşeyler yayımlamayı kesersem kötüler kazanacak. Gelen sayısı hiç önemli değil ama birilerini gülğmsetip biraz umut biraz mutluluk verebilmek beni çok mutlu ediyor .

      Bloğumda uzun uzun paylaşımlar yapmanın keyfi bambaşka , ama ınstagramdaki videoları hazırlarken de çok eğleniyorum ben yahu :)

      Teşekkür ederim canım.

      Sil
  2. Tebrikler :) O zaman sırada 20 bin var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Tabii canım insanın gözü hep daha yükseklerde oluyor :D

      Sil
  3. Tebrikler Handan. Hülya

    YanıtlaSil
  4. Ben de keyifle takip ediyorum:) umarım hep kendin gibi kalabilirsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben hep en sevdiğim şeyleri paylaşmaya devam edeceğim, algoritmalara, ıvır zıvırlara takılmadan. Zaten para kazanmıyorum sadece mutlu olduğum için yapıyorum :)

      Sil
  5. Paylaşımlara da link koyabilsek keşke 🤣

    YanıtlaSil