Günaydın

Aralık 19, 2005

Hayat, geçip gidiyor bize bakmadan. Oyalanmadan. Keyifle.

Aslında öyle zor değil yaşamak.

Şu an buradasın. Varsın. Sensin. Biriciksin. Eşin benzerin yok.

Nefes alıyorsun. Tadını çıkart.

Gülümse.

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Günaydın Handan
    Haklısın.

    YanıtlaSil
  2. Sağlığın yerinde ve nefes alabiliyorsan çok şanslısın.Sahip olduklarını bir düşün ve pek çok insanın bunlara sahip olmadığını görünce kendini çok çok daha şanslı hissedip,Allah şükredeceksin.

    Günaydın Handan haftaya böyle başlamak oldukça güzel.Pazartesi sabahlarını pek sevmesemde :-))

    ve HAYATA GÜLÜMSE :-)))))

    YanıtlaSil
  3. TÜNAYDINLAR :) SIK SIK, HATIRLAMAMIZ GEREKİYOR...UNUTMA, MAZERETİNE SIĞINIYORUZ...ENNA

    YanıtlaSil
  4. vallahi billahi çok ciddi bişey yazacaktım..ama tadı falan demişin ya..tatlı almaya gidiyorum şimdi karşı pastaneye..zaten veremedim geçen hafta aldığım 1 kiloyu...istersin mi sende hayattan daha tatlı bi tatlı.kazandibi mesela..aşurede olur..bak aynı hayat gibidir aşure..karmakarışık...ne arasan var içinde...:P

    YanıtlaSil
  5. ya ben yedim..yatıp uyumuşumda ..rüya bile görmüşüm üstelik...kız almayalım kilo..girmiyorum sonra eteklerin içine...hüüüüüü..allah korusun...allah olmayanlara versin kilo..benim hiççççç işim olmazzzz..
    yeme kız sende fazla...devamlı tıkınıyosun...bak olursun duba gibi...izmirden kendin gelirsin sonra istanbul boğazına şişmiş bi halde...he he ..ay kaçtım..handan yine dövcek beni..

    YanıtlaSil
  6. döv kız..dövülceksem sen döv napim...ay bi stingin şarkısını indiremedim he..onu yapıştırcam şimdi bloga...stinge elimin tersiyle bi vuracam....hadi şekerim ben gidiyorum..şekerli akşamlarrrrrrrrrrrr...öptüm byeeee.

    YanıtlaSil