...

Aralık 17, 2005

Bir gül açtı gecenin sessizliğinde. Kimse duymadı. Gün doğduğunda o kadar meşguldu ki herkes kendisiyle, dönüp onu koklayan olmadı.

Gül ne kokusundan, ne güzelliğinden birşey kaybetti kimse bakmadı diye, zamanın içinde yalnızlığını umursamadan gururla sonsuza kadar kaldı.

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. DEMİŞMİYDİM DAHA ÖNCE...EN KRAL HAYRANINIM HANDAN..KRALDAN FAZLA KRALCIYIM HANDAN...KIZ NE GÜZEL BİŞİ YAAA.İÇİM Bİ TUHAF OLDU..dersin şimdi..sen zaten tuhafsın kızım diye..aman be..biliyoz herhalde..
    günaydın şekerim..benim bit pazarı fm biraz yayınına ara verecek şekerim.sende geçen dinledin ya kafanı..bende bi dinlim bakalım neler diyecek...döverim demiştin geçen..bi ara iskeleye gel..döversin..he he ...bak bu yapıştırdığım şarkıyı yükleyiver bi ara...çok güzel..yine eski bi şarkı..ben şimdi öteki bloguma gidim..yapıştırcam resimler var..akşam olur gene hemencik.

    YanıtlaSil
  2. kız korktum valla..ay ne bağırmışın he..valla sesin kulaklarımda çınladı..yahu bi kendi çapımızda tatilde mi yapamicez...zaten korku film afişleri astırmıyon..ondan bunalıma girdim ben...
    blogu kapadım demedim ki şekerim..tatil yapıyom dedim..benim öteki evde oturuyorum arada...hani var ya tarihi blogum...sana bi sürpriz hazırlıyodum az önce....birkaçgün içinde asarım o bloga.biraz uzun sürecek..çok teknik çalışıyom çünkü.....SEN DAHA BANA BAĞIR... BEN SANAT YAPIYORUM HANIM İÇİN BU GELMİŞ BAĞIRIYO BANA...ay boğazım ağrıdı bağırmaktan...hadi ben gidim pohoshopuma...daha bi artistic colored pencilliycem seni...sonrada color halftone yapıp;flaming pearda bi bulutlu uzay resmine yapıştırcam seni...bak ne çok iş yapıyorum...hadi kaçtım ben...gelirim gene...

    YanıtlaSil