!!!!!!!!!

Aralık 04, 2005

Allahım ya sinir olmamak işten değil. Hâlâ giremiyorum blogspotlara. Bu bir işaret mi acaba? "Handan git evinin kadını ol, vaktinin çoğunu buralarda harcama" deniliyor herhalde bana. Tı tı tı..

Eeee, birileri burada "HAYIR öyle demek istemiyor" demeli di mi? Onu da ben mi söyleyeceğim..

Gece bak merak ettim sayfanı şimdi, şu kâbus biter bitmez ilk sana geleceğim :)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. handanım bırak bak bu blog işlerini. tabiki bi işaret bu anlamadın mı?!!!bırak şöyle günler gecelere git dedikodu filan yap ay ne çok işim var diye hergün dertlen kederlen... saçını başını dağıt telefonu al eline saatlerini geçir onda felan feşmeken. dinlenin biraz ailece eskiye dönün yani!!!yazılarını da dört net okuyabiliyorum ama bilemiyorum sen neden okuyamıyoson yannnnnniii???

    YanıtlaSil
  2. :) bitmiş galiba, gelmişsin bana

    YanıtlaSil
  3. bende diyorum ne zamandır uğramıyor bize de:) ayrıca yok bence bu engeli de aş hadi gibi ufak bi sınav:) blog işini gayet iyi yapıyorsun..

    YanıtlaSil
  4. Herşeyi idare edebilirsin gibime geliyo benim. Sabrını deniyor blog sadece;)
    D.K.

    YanıtlaSil
  5. komik kadın..ağlanıp duruyo..ağlamaktan sanat yapamamış koca gün..ay..sucuktan dicem gene ama...atlar ilk otobüse gelirsin istanbula..beni dövmeye...
    evinin kadını olup napcan ya...yok sen buraların kadını ol...alemlere akalım beraber...ya alemlere akalım diyorumda şu sanaldada bi yol adres bilmem he...hep bildik kapılara gidip duruyorum...neler vardır kimbilir di mi?aman ben alırım başıma bela..fazla dolanmamak gerek...en kral komşum sensin işte...AYOL BİRDE ÇAY KAHVE İKRAM ETSEN..KURU KURU YAZIP DURUYORUM BURDA..NASI KOMŞUSUN KIZ SEN?.:P

    YanıtlaSil
  6. Evet bu sayfaya da geçmeyi başardım. Selmacım haklısın :)

    Yok Gece, bir tek senin bloğa gelebildim o da bir kere :)

    Uskumru, hımm, arada taş da atılmış mı ne :) Ya ben yeni bloğunuza alışamadım daha, güzel olmuş ama, göz aşinalığı meselesi işte. Dur açılsın gelip yorum yapıcam size :)

    Valla Deniz, kardeşim küçükken babama derdi "Sabır bitti baba" diye. Ben de şimdi bağırıcam öyle :)

    Daisy ben bloğa giremiyorum diyorum sen çay kahve diyosun. Sen hazırla ben sana geleceğim. Tı tı tı..

    YanıtlaSil