Temiz Ekran

Aralık 09, 2005

Hani her şey iyice heyecanlanmıştır artık da araya reklâm girer, on beş dakika süren o reklâmdan sonra sadece son yazısı çıkar ortaya,

Hani tam başlayacakken beklediğin haber "az sonra" olur

Program sona erdiğinde jenerik yayınlanmadan bir anda kesilir ya hani boşlukta kalırsın tokat yemiş gibi ,

Hani saatine göre geçersin tv başına ama iki saat sonra başlar ya beklediğin program

Sinirleniyorum ben o zaman...

Aldatılmak çileden çıkartıyor.

Haksız mıyım?

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Haklısın Handan.
    Ama artık aynı olayları yaşaya yaşaya sonucunu kestirebiliyorum.Reklamların arkasından birkaç saniyelik görüntü ve son yazısı...Hayıflana hayıflana of ya tam da yerinde bitti,acaba gelecek hafta ne olacak ( bunlar standart cümlelerimiz artık ) :-))

    YanıtlaSil
  2. Artık haberlerde bile yapıyorlar bizden ayrılmayın diye. Artık bu son noktadır.Haberlere bile reklam almak..Bir defa nasıl tarafsız olduğunu düşünebilirsin ki artık haberlerin..Haberleri bile izleyemeyeceksem doğru dürüst ne anladım bu işten..Haberlerle, spor arasına iki reklam giriyor ya yuh artık..

    YanıtlaSil
  3. Evet yahu, katılıyorum. Pes yani bunalara. Peki ama yazının sonundaki resim ve bağlatıdaki adres nedir? Yani ordan alacağımız bir şey ile ekranlarımızı temizleyebilecek miyiz?

    Televizyonlar artık o zaman
    yalan haber vermeyecekler mi?
    duygu sömürüsü yapmayacaklar mı?
    şiddete özendirmeyecekler mi?
    öncelikle çocukları istismar eden reklâmları yayınlamayacaklar mı?
    sırf eğlendiriyoruz biz diyerek insanları ekranda küçük düşürmeyecekler mi?

    YanıtlaSil
  4. hak weriyorum, izlemiyorum
    tepkimizi koyalım, düzelince tekrar izlerim

    YanıtlaSil
  5. kız sen ne zaman uyandın..günaydınnnn..henden ben bugün pek olamayacağım buralarda...kafanı dinleyeceksin şekerim..taaaa pazartesiye kadar...
    ay gene mi şu temiz ekran olayı..kızım temizlenmez o öyle...alma medyayı karşına...bırak kim temizliyosa temizlesin...kolay değil o iş öyle ..he he ..ay handan her yer bitti şimdi ekranı temizlicen di mi?ben senin için güzel bişiler yazarım gitmeden işşallah..ben yazarım diyosam genelde yazamıyorum biliyon..ondan işşallah dedim zaten...şarkı falanda arayım sana..bunalıma girme ben yokken ..ben gelince beraber gireriz şekerim..:)

    YanıtlaSil
  6. kız koş gel hemen bana..saçlarını dağıt..rahat bişiler giy...konser var bende..tek şarkılık ama..he he ..

    YanıtlaSil
  7. Nilüfer , tabi ki dizi film heyecanlı yerinde kesilecek, buna bir sözüm yok benim, ben dalga geçer gibi o son noktayla arasına reklâm koymalarına kızıyorum.

    Uskumru, sen hâlâ haber seyredebiliyor musun? Ben 5 dakika dayanabiliyorum.

    Tuluat, orada nemli ve kuru bez veriyorlar, ekranın tozunu alıyorsun :)Şaka bir yana çok güzel konulara değinmişsin, umarım öyle olacak. Herkes bilinçlenip, birlikte hareket etmeye başlarsa eğer.

    Bilal, ben de tepkimi televizyonu kapatarak gösteriyordum . Film ve müzik kanalları dışında seyretmem gerçekten de. Ama sadece benim kapatmam yetmemeye başladı artık, herkes bilinçlensin, bir araya gelip karşı koysun istiyorum.

    Daisy kız sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkacak bu memleket karanlıklardan aydınlıklara.. (Çok özgün konuştum valla :)

    YanıtlaSil