Hey

Aralık 02, 2005

Kendine acımak savaşı kaybettiğini kabul etmek demektir.

Sana hiç yakışmıyor, kalk ayağa...

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. günaydınım geç kaldı..ama ben demesemde sana günaydın;hatta ben olmasamda hep şekerli geçsin günlerin yüzü güzel;ruhu güzel hatta saçları acayip güzel insan..:)

    YanıtlaSil
  2. Kalkamıyorum ki.

    YanıtlaSil
  3. noluyooooooooooo..ben az önce bi mektup yazdım yelkenli bi özlü söze..yolladım..sorry dedi bana senin blog...
    nerede benim mektubum handan..yelkenliye noldu?
    ay handan noluyo burada..valla ben bişi yapmadım...gitti yazım ya...ay yelkenli nerde handan?
    kız yelkenliyi ütüleyip mi asmaya karar verdin?ondan mı indirdin naptın?bayılcam gene...

    YanıtlaSil
  4. gene baktım yok...
    handan senin blogu ii saatte olsunlar basmış şekerim..yazılar kayboluyo..ben bi hayalet gemi gördüm az önce..yazılanı görmem..hayaller görüyorum ben artık...ay yazım kayboldu yaaaaaaaaaaa.zaten depresyondayım..üffff..
    çok kibar bi blogun var ama..zırt pırt sorry diyo bana...

    YanıtlaSil
  5. yani benim zamanlamama bakarsın mı?sürekli pişti oluyoruz senle..ütülemeden asma bir daha..ben senin blogda ne görsem hemen yorum yazıyorum altına... ben bi şi yaptım senin yelkenliye sandım.....birden kayboluverince.ne bilim.....he he ..bak ne sıkı takipçinim senin..sen daha beni takip etmiyon de...sanislik olayları bile görüyorum ben senin sayfanda..ayağını denk al bakim..benden bişicik kaçmaz..yazıma üzüldüm kız..en uzun yazımı yazmıştım..ay birde aklıma ne geldi..çok abartı uzundu yazdığım yorum..rekor kırmıştımda sen göremedin...gönderince ecnebice yazılar çıktı..sorry felan diyo senin blog..dedim galiba çöktü handanın blogu benim yorumdan sebep...:))))

    YanıtlaSil
  6. bu sanislikten kasıt saniseliktir...he he ... ben selin gibi oldum .sanis ne be...çok seyrediyorum diziyi ondan mı acaba?

    YanıtlaSil