What's Up?

Aralık 07, 2005

Hey hey hey

What's going on?


15 günlük DJ maceramı hatırlatıyor bu şarkı bana. İnsan çok isteyince oluyor birşeyler. Oluyor da sen orda olamıyorsun bazen.

Özel radyolar ilk açıldıklarında Kent FM dinlerdim hep. İlk özel radyoydu, rock ağırlıklı çalıyordu. Çok güzel programları vardı.

Posta Arabası (Country ağırlıklı, okuyucu mektuplarında kovboy hikâyeleri olurdu. O kadar müdavimi olmuştuk ki herkes birbirini tanıyor gibiydi:)

Azı Dişi Kerpeteni (Metal ağırlıklıydı)

Cuma akşamları geç saatlerde de şiir programı vardı. Bak ismini unuttum şimdi. Levent çok güzel şiir okurdu. (Sessiz Gemi'ydi galiba)

Eve gelir gelmez ilk işim radyo açmaktı. Yine böyle bir gün açar açmaz radyoyu bir telefon numarası verdiklerini duydum bilinçsizce yazdım numarayı. Ne için olduğunu bilmeden. Meğer gezi varmış. Kerpe Kefkene. Ve o geziye katıldım. Uzun yolda gayet keyifli dakikalar geçirdik. Yemekte de o kadar kalabalık arasında Levent'le yanyana oturdum. Aylar önce onlara mektup yazıp göndermiştim. Hayali programlarımı koymuştum içine. Yemekte konu açıldı onu söyledim. O sen miydin şeklinde bir cevap geldi karşıdan.(Eh benim kadar delisi yoktu başka herhalde) Bir hafta sonra telefon aldım onlardan, hadi gel sabah programına başla diye.

Hayatta çok istenilen şeylere muhakkak kavuşulduğuna inanırım. Ama elde tutması size kalmış tabi. Ben de 15 gün dayanabildim sabahın 5 inde kalkıp gitmeye. Şimdi dönüp de baktığımda keşke pes etmeseydim diyorum.

İşte bu şarkının hikâyesi de bu. Sesini açıp bangır bangır dinleyin efendim.

Benzer yazılarım

3 Yorum yap

  1. Hadi ya
    Bir ara bende takmıştım radyolara.Benimde İzmir'de bir radyo ile görüşmüşlüğüm vardır.Ama çalıştıkları ortamı görünce bana göre olmadığına karar vermiştim.Filmlerdeki gibi değildi ...

    YanıtlaSil
  2. GENE ECNEBİ Bİ ŞARKI BULMUŞ YAPIŞTIRMIŞ...
    KIZ SEN DJLİK YAPARKEN;KAHKAHA ATMAKTAN SUNABİLDİN Mİ PROGRAMI...AY NE GÜZEL OLURDU SENİN PROGRAM..BENİDE KONUK ALIRDIN...YIKARDIK KIZ ORTALIĞI...BENİMDE Bİ DJLİK MACERAM OLDUYDU..YAZMIŞTIM Bİ VAKİT BLOGA..BEN BABA KORKUSUNDAN OLAMAMIŞTIM DJ..KIZ ŞİMDİ OLSAM MI DJ?HE NE DİYON?AY BAK VALLA NE KÜSEL OLUR..SANA SÜREKLİ ŞARKI ÇALARDIM..EN Bİ ECNEBİLERİNİ...BU ŞARKIYI İZMİRDE EVİNDE TEMİZLİK YAPAN GİZEMLİ KADINA YOLLUYORUM...METALLİCA SÖLÜYO...ONE....O NE? DEĞİL KIZ...VAN YANİ...Bİ TANESİN SEN DİYE..ÇAKTIN KÖFTEYİ...:)
    GÜNAYDIN BU ARADA..Bİ ZAATTİR SÖYLEMEYİ UNUTTUM..ŞEKERLİ Bİ GÜN GEÇİR İŞŞALLAH...

    YanıtlaSil