Zincirrrr

Kasım 25, 2005

Bir oyun oynayalım dedim bakınız kimseden de tık yok.. Aaaaa..( Daisy, Nilüfer, Bilal ve Selen lütfen siz üstünüze alınmayınız.) (Aslında Daisy siz alınabilirsiniz, kendi bloğunuzda cümleler paragraflar halindeyken burayı baştan savmışsınız. Tıtıtı..) (Bilal blog matrixe dönmüş diye kızacaktım ama neyse kendine gelmiş yeniden) (Ay bi de konumuza dönebilsem) Nerde kalmıştım. Aaaa...

Haydi haydi, cuma bugün, keyfimiz yerinde olmalı. Bekliyorum cümleleri.

Fakat bir konuyu iyice açıklığa kavuşturamamışım, herkes bir önceki yazanın cümlesinden bir kelime alacaktı. Boşuna mı zincir dedik biz.(Biz de kimse ben ve içimdeki ben)

Hadi linke tıklamaya üşenenlere bir iyilik yapıp son cümleyi buraya yazayım.

Gerçek hayatın "bugün"den ibarettir. Çünkü geçmişini de geleceğini de "bugün"ler oluşturur.

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Bu yazılanlara bakılırsa ve geleceğimi bugün oluşturuyorsa ben sınıfta kaldım demektir ki(cümle bitmesin) bu da hiç hoşuma gitmeyeceğinden bir an önce silkinip kendime gelmeli ve bugünlerdeki asabiyetimden sıyrılmalıyım.(Benden sonrakinin işi çoook kolay oldu.)

    YanıtlaSil
  2. Hmmm ben yanlış anlamışım oyunu. Bilal'in cümlesi yerine senin cümlenden bir kelime seçmişim. Ama telafisini yapamayacağım özür dilerim hocam. Zira kafam bulanık bugün, azıcık öksürük de ona eşlik ediyor. Sanırım yakında feci halde hastalanacağım. beni mazeret iznine ayırın. :-))

    YanıtlaSil
  3. Yok Selencim, ben anlatamamışım ondan karışmış, onları olduğu gibi kabul ediyorum :) (Bir sen olsan anlamamışsın iyi okumuyorsun derdim ama herkes aynı şekilde davranmış onun için sesim çıkmıyor :)

    YanıtlaSil
  4. ben bir cümle kurmuştum sanırım. Zaten haftada 1 cümle kurabildiğim için onun geçerliliğini korumasını talep ediyorum. Bir de en azından mansiyon isterim :)

    YanıtlaSil
  5. Ufuk sen yazdıklarımı bir daha oku, linke bak falan, başkalarına demesi kolay da iş başa düşünce okumuyorsun bakıyorum :)

    Bilal , zaten sizinkileri sayıyorum, yeniden yazmana gerek yok dolayısıyla :)

    Aaaa, derdimi anlatamadım ya bugün içime fenalık geldi :):):)

    YanıtlaSil