İçimdeki Deniz

Kasım 08, 2005


Uzun süreden beri istiyordum nihayet dün gece başardık seyretmeyi. Mar Adentro

Çok güzeldi, tavsiye ediyorum herkese. Karamsarlığa kaptırmadan aksine keyifle izlenen bir film olmuş. Javier Bardem de, oynadığı karakterin hakkını vermiş. Sadece yüzünde yaşatıyordu bütün duygularını. (Benden de film eleştirisi bu kadar olur :)

29 yıl 4 ay 20 gün boyundan aşağısı tutmadan yaşamak. "Yaşamanın bir hak ama mecburiyet olmadığına inanıyorum" diyor Sampedro. İnsan kendisine soruyor, "Ben olsaydım ne yapardım?" diye. Ne olursa olsun yine de çekip gidemezdim gibi geliyor bana.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. süper filmdi bu handan,
    hani pencereden uçup sahile, kadının yanına gittiği sahne vardı ya, muhteşemdi.
    ama sanırım ben de adamın yerinde olsam aynı şeyi yapardım :(

    YanıtlaSil
  2. Evet Vişne o sahne gerçekten çok güzeldi.Bir de postadan kitap çıktığında Sampedro'nun halinden etkilendim. Sanırım tekrar tekrar seyredeceğim filmlerden olacak.

    YanıtlaSil
  3. HANDAN..
    NE DİCEM..COCOŞ ASLI VAR YA..SENİN BEATLESLARINI ÇALMIŞ...AZ ÖNCE GÖRDÜM...VALLA ÇOK AYIPLADIM YANİ ASLIYI...O BÖLE DEĞİLDİ..ALENİ ÇALMIŞ SENİN FİKRİNİ..BENDEN DUYMUŞ OLMA SEN YİNEDE...
    HE CANIM.TEPEDEKİ FİLMİDE SEYREDERİM..SEN BEĞENDİYSEN GÜZELDİR...SANATÇI HATUN..AMA HAMARAT OLANINDAN:P.SEN YENİLERİ BEN ENNNN ESKİLERİ TANITALIM..GEÇİNİP GİDİYOZ İŞTE NE KÜSEL....:)
    hişt..git aslıya bi sinirlen...he he ..nikimide gizlicem şimdi..anlaşılmasın ben olduğum...

    YanıtlaSil
  4. Güzel filmdir. Kadının fotoğraflara baktığı ve olan bitene geri dönüş yapılan sahneyi unutulmaz buluyorum.

    YanıtlaSil
  5. Gidip baktım Daisy, sen de olmasan nasıl yakalardım ben bunu :)

    Don Quijote , bu yazıyı yazarken kulaklarını çınlatmıştım, senin alanına geçtiğim için :) Haklısın o sahne de çok güzeldi.

    YanıtlaSil