Sabah

Nisan 12, 2014


Bilgiç'in kitabını kaptım, sudoku çözüyorum. Kafa dinlendirmek için birebir. Tablette de sudoku var ama ondan aynı keyfi alamıyorum, kâğıt kalem ve silgi harika şeyler:-)

Bu arada oğluşum da yarışmaya gitti. Öğretmenine teslim ettik, bakalım ne yapacaklar:-)  Yarışmada derece alacaklarıni sanmam ama katıldıkları için çok mutluyum. O heyecan yaşanması gereken bir duygu:-) Hem de birşeyler yaptıkları için pek gururlular:-)

Dayımın duası var bugün, gidemiyorum tabi. Ne aklıma geldi şimdi biliyor musun? Dayım da sudoku çözmeyi çok severdi. Her gittiğim yerden ona kitaplarından alırdım. Danca anlamadığımdan Danimarka'dan en zorunu getirmişim, onunla boğuşuyordu. Eminim şimdi Bilgiç'in yanındadır. Değil mi?

Yağmur usulca yağmaya devam ediyor. Dışardan kuş civıltıları geliyor. Metos ve ben yalnızız. Ev sessiz ...

Hepinize günaydın.

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. yağmur mu yağıyor burada hava çooook sıcak günaydın

    YanıtlaSil
  2. Soğuk ve yağmurlu Nihalcim, ama olsun su depoları dolsun biraz:-) Günaydın canım:-)

    YanıtlaSil
  3. yağmur ve kuş cıvıltıları bir arada ne güzel bir manzarada yaşıyorsun sen :)
    oğluğuna da başarılar diliyorum.derece alamasa da bu heyecanı yaşayıp mutlu dönmesi yeterli değil mi...

    YanıtlaSil
  4. sudoku çözmeyeli bak ne kadar çok olmuş :(
    iyi hafta sonlarınız olsun...

    YanıtlaSil
  5. Evet manzaram gerçekten güzel:-) Bence de oğluşun bu heyecanı yaşaması yeterli Duygu:-) Hem bilgisayar dışında birşeylerle ilgilenmiş oluyor :-)

    Ah boğuşuyorum şu an elimdekiyle Şebnem( Doğru söyledim değil mi ismini?) sıkıntımı unuttum, iyi geldi bu sodoku. Teşekkür ederim, sizin de haftasonunuz güzel geçsin:-)

    YanıtlaSil
  6. bayılırım sudokuya. ben tablette oynamayı seviyorum,yaz,sil daha kolay geliyor bana.
    çenebaz

    YanıtlaSil
  7. Belki benim oynadığım versiyon yüzündendir Çenebaz, hata yapmama izin vermiyor, hemen kırmızı yanıyor,oysa bu çözdüğümü dört defa sildim demin:-) ( Şimdi bunun eğlencesi nerde diye sorma sakın tamam mı, ben de anlamadım zira:-)

    YanıtlaSil