Temizlikci Geldi Hanıımm:-)

Nisan 26, 2014

Sabah yatak odasının yerindeki saçlarımı temizlerken ne zamandır yazmak istediğim en sevdigim temizlik aletinden bahsetmediğimi fark ettim:-)

Eksik kalmasın anacım.( Bu gün de unutulanlar günü oldu. Hımm, ya da hatırlananlar demek daha doğru her halde:-)


Yerleri silerken dizlerin üzerinde durmak hiç sağlıklık değil biliyorsunuz. Zaten ben duramıyorum da:-)  Çömelmek olabilir ama benim gibi eklemleriniz hassassa , eee, yaş da geçince malum, olmuyor o işler.

Viledayı hiç sevmemişimdir, kiri homojen yayıyormuş gibi gelir. Ama bu Scotch Brite marka temizlik sopası derdime derman oldu. İster kendi toz alma kâğıtlarından takıp hemen yerdeki tozları toplamak için kullan, ister ıslak bez takıp silmek için. Hatta benim gibi yükseklik korkunuz varsa cam silmek için de ideal. Bu arada toz kâğıtları ile toz almak , acil durumlarda özellikle çok işe yarıyor:-)

Bak sonra gelip de bende görürseniz vıy Handan hiç haber vermedindi  falan demeyin, aklınızda bulunsun:-)

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. Ayol yaş nereye geçti? Niye böyle şeyler yazıyorsun? Genciz biz. Ayyy iyi ölelim Henden! Bak böyle şeyler yazma, tansiyonum çıkıyor, romatizmalarım ağrıyor. Genciz dedik gençççç. bak sinirden yakın gözlüğümü bulamıyom deminden beri.

    YanıtlaSil
  2. Tamam tamam sakin ol Daisy, genciz yavrum, dil altı hapını nereye koyduydun, ondan al bi tane. Dilinin altına koy dedim, dişlerini çıkartmana gerek yok:-)

    YanıtlaSil
  3. Hahahaha yorumlar daha eğlenceliydi yazıdan :P

    YanıtlaSil
  4. :D Bastonlarımız var, kullanmaktan çekinmeyiz Selen:-)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel...hemen bir tane edinilecek. Sağol canım benim çok işime yarışacak. Yaa şu anda çok lazım keşke yazını daha önce okusaydım.öfff yaaa ....

    YanıtlaSil
  6. Hemen edin Günercim, pişman olmayacaksın:-)

    YanıtlaSil
  7. Yer silmek için ideal Baharcım, dene bakalım:-)

    YanıtlaSil
  8. Benim gibi saçı dökülen bri için süper bir şey . Halılarıda kaldırdım zaten böyle bir şeye ihtiyacım olacak sanırsam :)
    tşkler

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle çok işine yarar Nesrincim,topluyor bütün saçları.

    YanıtlaSil
  10. Heyy bundan alacağım diye daha bugün söylendim -özellikle camlar için benimde yükseklk korkum var ama camın ırtsında kalan iz beni daha fazla ypratıyor olacak ki sarkmış buluyorum kendimi- kii bu toz toplama kağıdından hiiç haberim olmadı. Ne güzel birşeymiş o. Çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cam silerken yer silerken hatta duvar silerken kullanıyorum bu aleti BT, toz toplama kâğıtları da hayat kurtarıcı oluyir bazen:-)

      Sil
    2. Heh ben saf saf çook ağır olanından almışım. Bildiğin demir. Duvar silerke kollarımın canı çıkıyor mesela. er silerken de ayrı zor. Hangi akla hizmet? Cahillik işte. Ama bunlardan bir tane her eve lazım :)

      Sil