Mola

Eylül 20, 2005















Bazen kendime izin veriyorum, gitsin, sıkılsın depresif olsun biraz diye. Öyle gündeyim. Kararmaya gittim... Gelicem..

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. bende öyleyim
    bir mutlu bir sıkkın. hava durumu gibiyiz. şöyle bir şey okumuştum bir kitapta belki iyi gelir aslında bende deniyim. önce omuzlarını dikleştir. sonra başını yukarı kaldır, sırtın dik, yürürken karşıya bak sanki seni yukarıdan biri çekiyormuş gibi . ve deriin nefes al
    kendini çok daha iyi hissedeceksin.

    haa bu arada düzelttim şablonu yazıyorum habire:)) yakında nefes aldım karnım, acıktı diye de yazarım merak etme:)

    YanıtlaSil
  2. Derin nefes almak çok işe yarıyor gerçekten de , bir de açık havaya çıkmak. Biraz bahçe çapalayacağım ben, sonuçlarını söylerim sonra..

    YanıtlaSil
  3. Aman fazla bunalmayın tavsiye etmem. Çünkü bunalmaya bi başladığınız zaman gerisi geliyor. Ben evde oturmaktan kafayı yiyecek olmama rağmen ve ve ve en önemlisi gezme manyağı olmama rağmen içimden artık dışarı çıkmak gelmiyor. Pencereden bile bakmaz oluyorum bazen. Güneşin sarısı kırmızısı, çimenlerin yeşili, gökyüzünün mavisi bana zevk vermez oldu. Onun için bence hala zamanınız varken renklerinizden uzaklaşmayın.
    D.K.

    YanıtlaSil
  4. Havalardan mıdır nedir?

    Bende de aynı durum sözkonusu...

    Derin nefes bile alamıyorum yani...

    Neyse geçer bu da elbet...

    YanıtlaSil
  5. içelim güzelleşelim. için güzelleşin efendim. hiç bi şeyciğiniz kalmaz.:) ben öye yapmıyorum nemi yapıyorum, kendi kendimi düşüncelerle bitiriyorum...
    2.lunkfu :):):)

    YanıtlaSil
  6. bende gittim yeni geldim handancığım...

    YanıtlaSil
  7. Aynı günü seçmişiz kendimize...
    öyle bir gün içinden çıkamadığım, kaybolduğum, anlamların uçuşup bana nanik yaptıkları gün bugündür...

    YanıtlaSil
  8. günaydın,güzel yüzlü, güzel yürekli,güzel handan
    bugün geç kaldın. ben işleri bitirdim eve gidicem birazdan . umarım güzel bir gün geçirirsin
    hoşçakal

    YanıtlaSil
  9. Nasıl kararmaya yani ?
    Bronzlaşmaya gidiyorsun ?
    Solaryuma mı ?
    Amma da sordum yaa...
    Sabah-sabah :Pp

    YanıtlaSil
  10. Sevgili arkadaşlar galiba hepimiz aynı moddatız.Ne olacak bu halimiz.Bazı günler kendimi bitmiş hissediyorum,nefes al olmuyor,pencereye çık olmuyor,dışarı çıkayım diyorum birileri beni tutuyor yollamıyoor,herşeye bahane bulup yapmıyorum.Patlama noktasına gelince,bir dosta ulaşıp konuyor bağırıyor, bolca ağlıyorum ,işte ozaman biraz rahatlıyorum ama odostu iyi seçmek gerek.Çünkü o moddayken atış serbest olduğundan pişmanlık duyacağın şeyleri söylicen kişiyi iyi seçmek gerek.

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar, baktım herkes benden kötü, kendimi toparlayayım dedim ama hala kararmaktayım. Bahçeye çıktım, ot yoldum, temiz hava falan. Yok geçmedi.. Çıplak ayakla çimlere basıcam şimdi gidip, yıkayayım bakalım biraz da bahçeyi belki keyfim yerine gelir. Keyfimi bilmem de bahçe bayağı kendine gelecek.

    Nymphia aydınlık mesajın için teşekkür ederim, bu sabah nedense açmak gelmedi içimden bilgisayarı. Sonra da işlerim vardı. Sen de güzel bir gün geçir, mutlu ol , mutlu kal.

    Asmakiliiit, evet kararacağım bahçede uğraşırken, sonra ayıkla dur amele yanıklarını.

    Sir 2. Lunkfu, ben birtek diyet kola içerim, o da can sıkıntısına iyi gelmiyor. Yeşilaycı değilim aslında ama tadını sevmediğim şeyleri zorla içip bir de gereksiz kalori bombardımanına tutmama gerek yok kendimi diye düşünüyorum. Sevdiğim onca kalorili şeyi yemek varken. (Biraz karışık bir cümle oldu ama idare ediver. Gerçi dönüp bir daha burayı okur musun , onu da sanmam ya)

    Deniz, Ece, Çiğdem, Derin İz, Giz..
    (Çok uyumlu oldu) Derin derin, nefes al, ver,aall,veerrr... Haydi hep beraber.. Al, ver...

    YanıtlaSil
  12. 2.lunkfu derki; ben herzaman sizin blogunuza uğruyorum. her yazdığım yorumdansonra dönüp güzel cevaplarınızı okuyorum. ama açıkcası birtane daha yazıp konu uzatmayı da sevmiyorum. Evet ben biraz cinsim. Ama ne yapaım böyleyim... içmemenize sevindim çünkü bende içemiyorum, :(yassak var... ehheeee....
    NEYSE HOŞ KALIN EFENDİM...

    YanıtlaSil
  13. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Sir. Güzel cevaplarım ve ben her zaman bekleriz efendim. Mutlu olun, mutlu kalın.

    YanıtlaSil