Bir Aşk Hikayesi

Eylül 13, 2005

Eminönü Kadıköy vapurundaydım. Aslında Eminönü pek gittiğim bir yer değildi ama yıllık çıkartıyorduk, tashih yapacak benden başka adam kalmamıştı ortada, tek başıma söylene söylene geri dönüyordum matbaadan. Eylül yine İstanbul'a geldiğini yağmurla haber vermişti. Sabahın erken saatlerinde işime yarayan katkat kıyafetler öğleyin beni kanter içinde bırakmıştı, hiçbiryere sığmayan şemsiye de cabası. İşte öyle bir haldeydim vapura bindiğimde. Üst arka açıkta otururken onu gördüm. Vapurun en ucunda oturuyordu. Bakıştık biraz. Sonra bir martı ona şans işareti koydu :) O da gitti. Vapurdan inip Kadıköy'de yürüken karşıdan birisi geliyordu. O kadar tanıdık gözüktü ki gözüme, sonra anladım vapurdaki çocuk olduğunu. Hayatta kimseye gülümsemeyen ben bir anda gülümserken buldum kendimi. Geçiştik . "Acaba dönüp baksam mı" diye geçirdim aklımdan. Rastlarım ben ona yeniden diye düşündüm nedense? Ben böyle düşünüp giderken yanımda konuşan birisini fark ettim. İşte o konuşma bu konuşma.
Tanıştıktan 5 gün sonra, "Nihayet aradığımı buldum" diye yazmışım günlüğüme. İşte o tarih 6 yıl sonraki evlenme günümüzü gösterir. Aradaki 6 yılda ayrıldık, ayrılamadık, memleketin ters köşelerinden ulaştık birbirimize, telefon kartı koleksyonumuz oldu, mektuplar sığmadı çekmecelere. Bir günlük buluşmalar için ne yollar aştık. İstanbul- Konya; İstanbul- Afyon; İzmir - Diyarbakır; Marmaris- Merzifon; İstanbul-Merzifon; İstanbul - İzmir arası yollara sorun, anlatır size ne demek istediğimi.
Aslında 9.9.99 da 9. şehirde evlenmeyi istemiştim hep ama bir gün daha fazla bekleyemeyeceğimize karar verdik. 7.9.97 de evlendik.

İşte böyle.. Aşk Böcüğü beni ebelemişti de, ondan bu hikaye.
Ben de Aslıkcın, Nymphia ve Bengisuyum'u ebeleyeyim.

Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. merhaba bu yeni ebeleme işi ne bakalım anlamadım aşk böciğünün blogunada giremedim ne anlatıyoruz aşk hikayemizi mi peki ben anlatmasam olur mu ..

    YanıtlaSil
  2. eee bu ne ? neden ebeledin şimdi bunları? bunlar ne yapacak? nee anlatacak? niyeee anlatacak? anlatıpta neeee olacak? anlatmasa neeee olacak?off yaa benim halim neeeee olacaaaakkk???

    tamam sustum ve gidiyoruumm, yoksa kafamı kıracaksın. tüm uyuzluğumla geldim ve kaçıyorum burdan:)))başka bir bloga tabiki...

    YanıtlaSil
  3. Efendim isteyenler aşk hikayelerini yazabilirler. Teklif var ısrar yok. Aşk hep yanınızda olsun. Sımsıcak sarsın sizi.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel ya...

    "Nihayet aradığımı buldum" diyebilmen ne güzel...

    Bence sen şanslı insanlardansın...
    Çünkü aradığını bulmak çok zor...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Ece, "Nihayet aradığımı buldum" diye tanıştıktan 5 gün sonra kalbim karar verebilmiş ama aklımızın bu işe yatması bayağı yıl aldı doğrusu :)
    Mucizelere ve aşka inanmaya devam et. Bak buraya yazmayı unutmuşum, bu karşılaşmadan bir gün önce aşk filmi seyredip, haydi artık geleceksen gel diye yazmıştım günlüğüme. Duyulmuş demek. Zira Can'ın da Kadıköy'e gezmek için geldiği ender günlerden biriymiş. Birileri bizi karşılaştırmış işte .

    YanıtlaSil
  6. O aşk filminin adını öğrenebilir miyim:))

    YanıtlaSil
  7. Pretty in Pink

    Film saçmasapan birşey olabilir hatırlamıyorum şimdi, itiraf ediyorum ben James Spader ve Andrew McCarthy hayranıyımdır :)(Tabi Johnny Depp, canım, senin yerini hiçkimse tutamaz) (Can alıştı artık, Antonio'dan sonra sesini çıkartmıyor.) (Canım ben de Angelina'sına laf ediyor muyum:)

    YanıtlaSil
  8. Demek o film bu film:)
    Ben de sana Johnny Depp ve Antonio Banderas konusunda katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. (Aşk Böcüğü )
    İyi ki sormuşum, yüzümde bir tebessüm oluştu sayenizde... İlk bakışta aşkı bulan şanslılardanız. Ne mutlu...

    YanıtlaSil
  10. Umarım herkes bulur, bulduğunun da farkına varır Gün.

    YanıtlaSil
  11. AAAAA HANDAN

    WALLA ŞİMDİ GÖRDÜM , BU ARALAR YAZACAK VAKİT ZOR BULUYORUM.

    HARİKA BİR HİKAYE .DUR BEN DE ANLATAYIM

    YanıtlaSil