Bizim Handan'ın Pek Zeki Halleri:-)

Aralık 01, 2013

Ya, bu Doctor Who'yu sezon başından izleyince bayağı anlaşılır ve keyifli oluyormuş. Ben arada rastladığım bölümleri izlediğimden bir şey anlamıyormuşum.

Bu hissi bir kere daha yaşamıştım. Yıllar yıllar önce Tükeniş kitabını okuyup da bir şey anlayamdığımdan Satre okumak için erken demiştim kendi kendime. Meğer o kitap bir üçlemenin sonuncusuymuş. Ha ha ha.. Anlamam zekamda bir sorun olduğu anlamına gelmiyormuş yani. Ama üçüncü kitabı okuduğumun farkına varmamın o kadar gecikmesi yine de rahatsızlık verici bir durum tabii :D

Bir de neden bu televizyonlara tamamen kapatma düğmesi koymuyorlar diye söylediğim televizyonun düğmesini 3 yıl sonra keşfetmem var ki tek tesellim evde başkasının benden önce bulmamasıdır...  Neyse kapatalım bu konuyu :D

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. :)))
    doctor who yu ben de merak ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Ah bana da cok olur öyle, simdi anlatmakla bitmez "pek zeki " hallerim.

    Sadece birtanesini anlatiim dur:)

    söyle bir ayakkabilik almistim birkac yil önce. Allahim, ayakkabilari üzerine koyarim koyarim kayar düser, sinir oldum. Bir gün arkadasima anlattim, bana gelmisti. Kapida sohbet ederken böyle böyle dedim, sinir oluyorum su ayakkabiliga, hep kayp düsüyor ayakkabilar dedim.
    Bakti bakti... eh Aysecim, sen de böyle koysana sunu, zaten böyle durmasi lazim dedi ve aldi eline ayakkabiligi, ters cevirdi ve ayakkabilarin ucu duvara dayandigi icin düsmediler.

    Heyallahimyarabbim, bukadar basitti iste ama sivrizekali benin aklina hic gelmemisti böyle birsey iste:)

    YanıtlaSil
  3. Canim ya :) sabah sabah gulumsettin

    YanıtlaSil
  4. 5. Sezondan itibaren seyrettim, çok hoşuma gitti Baharcım, insanın kafası dinleniyor onu çözmeye çalışırken:-)

    Ama Ayşecim fotoğrafa bak,insanı yanıltıyor, onların suçu anacım:-)

    Günaydın Mehtapcım:-)

    YanıtlaSil