Eski Diziler :-)

Aralık 04, 2013


Şu sıralar Star Trek yayımlanıyor, arada gülümsemek için izliyorum. Geçende bir yaratık vardı yürüyen bir halı gibiydi:-)  Ama en eğlendiğim kısmı düğmeler. Dokunmatik ekranlar gibi şeyler kimsenin aklının ucuna bile gelmediğinden gemilerinde her taraf tuşlarla dolu.


Bir ara Columbo'yu izleyeyim demiştim. Ha ha ha. Şimdi adamın sigara izmaritinden neredeyse akşam yemeğinde ne yedigini bulan polisiyelerin ardından ruj lekesine bakıp katil kadınmış diyebilince ben gülmeyeyim de kim gülsün:-)


Hımmm, bu diziyi her daim keyifle izliyorum sanırım. Keşke birileri tekrar yayımlasa ...


Peki bu aileyi hatırlayan var mı?

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. iyi geceler küçük joe:)))))walton ailesi. belki tek kanal olduğundan bütün dizileri sever ve beğenirdik. ama ben de arada eski dizilere rastlayınca biraz izlemeye çalışıyorum da pek sıkıcı geliyor ya:))))
    Çenebaz

    YanıtlaSil
  2. Walton Ailesi Baharcım.

    Herkes birbirine iyi geceler derken bitiyordu değil mi Cenebaz. Küçük John muş o, ben de Joe sanıyordum, acaba seslendirirken öyle mi diyorlardı diye şüphelenmedim değil bak şimdi:-) Macera dizileri çok komik oluyor ama bu aile dizileri yine izlettiriyor kendisini. Hayatımda bir daha Köle İsaura izler miyim, tabii ki hayır:-)

    YanıtlaSil
  3. Aaa "The Walton's" ! Ne severdiiim cocukken. Bunu bir de "Kücük ev"i.
    Ama simdi izlesem ayni keyfi alir miyim, ondan süpheliyim:)


    Iyi geceler Handan, iyi geceler Elisibis:)

    (Daha dogrusu sen bunu birkac saat sonra okuyacaksin, günaydiiin!)

    YanıtlaSil
  4. Günaydın Ayşe :-)

    10 yıl kadar önce Küçük Ev yayımlanmıştı yeniden, keyifle izlemiştim yine :-)

    YanıtlaSil