E Pes Yani

Aralık 17, 2013

Kadıköy çarşısındaki PTT'de 15 dakika sıra bekledim ve sonuç olarak kartlarımı postalayamadım, neden? Pulları yokmuş. Ben boşuna mı gittim ta oraya, kendi mahallemden atardım zaten pulsuz diye sinirlenip postalamadan döndüm. Hayretlik bir şey. Postahanede de bulamazsak nerede pul bulacağız biz?

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Postanede otomatik pul makinesi gibi birşey yok muydu ? böyle makineden geçen baskılı birşeyler vardı..O da mı yok oldu..

    bencede pesss...Çok güzel anlatmışım ama silmedim :)) anla artık...

    YanıtlaSil
  2. Postanede pul mu yokmus? Efeniimm???
    Gercekten de pes yani. Hatta oha. Hatta ben müsadenizle, cok afedersiniz "cüs" demek istiyom efeem:)

    YanıtlaSil
  3. Bende burdan sinir oldum.bizim devlet kurumlarina bi is yapmaya giderken korkuyorum.olmuycak yapmiycaklar diye :)

    YanıtlaSil
  4. İnanılır gibi değil değil mi? Hepimiz illâ makinadan geçirmeliyiz her halde (O makina duruyor Öziicim, bu arada:-) pul yok çünkü.

    YanıtlaSil
  5. O daha neler var.
    Ben postcrossing ile uğraşırken bol bol yazıyordum. Pul var mı diyorum, bizde olmaz diyor. Allah allah ben postane sandım burayı ama dedim çıktım.

    Bir keresinde de Bursa'dan Çin'e kart göndereceğiz. Görevli adam bu gider mi dedi. Eşim sinirlenip onu benim size sormam gerekmiyor mu dedi :)
    Hepsi bir garip

    YanıtlaSil
  6. Evet onlarda pul olmuyor Nesrincim, ne iş yapıyorlarsa artık. Hayır bizim mahalledeki küçük bir yer diye merkezi yere gittim yine olmuyor, yine olmuyor. Sen elektrik faturamı yatırana kadar pul bulundur elinde değil mi? Yok...

    YanıtlaSil