Blog Yazmak Bazen İşe Yarıyor Azizim

Aralık 14, 2013

Mutfağımdan kareler çekerken ne kadar dağıtmış olduğumu fark edince bugün etrafta karman çorman ne varsa kaldırmaya karar verdim:-)


Bu da olup olabileceği en düzgün hali anacım. Birazdan yemek yapmaya gireceğime göre en fazla yarım saati var bu şekilde:-)

Not: Pencerenin önündeki portakal dilimlerimi gördünüz mü, çürümezlerse eğer yılbaşı süsü olacaklar:-)

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Çok şeker gözüküyor..Yılbaşı süsünü merak ettim..
    :)

    YanıtlaSil
  2. Ve düzenli Baharcım :)

    Teşekkürler Yazı Karakteri, yılbaşı süsünün bir özelliği yok, kuruttuktan sonra iple ağaç dalına veya nereye istersem oraya asılacak :)

    YanıtlaSil
  3. Bir sey diyecegim;)
    masalkahramanid@gmail.com a adressinizi atarsaniz size de bir yeni yil karti iletmek istiyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. Handan'cim, ben zaten bazi bloglari görünce merak ediyorum, yahu bunlarin evi hic mi daginik olmaz, hep mi böyle süslü düzenli müzenli olur diye. Baksan hep tertemiz, hep düzenli, harika, hep mutlu bir yuva, hep en güzel sofralar yemekler (yahu hic mir tembel gününüze ya da aceleye gelmez de bir menemen yaparsiniz mubarekler?):) hep tatillerde, otellerde, restoranlarda... bu blog yazanlarin icinde sadece birkac kisi miyiz yahu normal hayatlari olan? diye sorasim geliyor bazen:)
    Anca yarim saat sürer dedin de icim rahatladi yav:))

    YanıtlaSil
  5. Aa, teşekkürle Donkişot, tamam.

    Valla Ayşecim, İzmir'de bir arkadaşım vardı, daha ben mutfak tezgâhını üzerinde bir kere bir şey görmedim. Ona baktıkça moralim bozuluyordu:-) Yok anacım, benimkisi dağınık, bir kere toplasam üc kere dağılıyor, ömür mü yeter onu toplamaya, hiç kusura bakmasınlar:-)

    YanıtlaSil
  6. Benimkide gunduz leri iyide aksamlari o tezgah var ya o tezgah tika basa doluyo canim :)) mutfagin guzel gozukuyor.saglikla kullan mutfagini.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Mehtapcım. Seviyorum ben de mutfağımı:-)

    YanıtlaSil