Larry Kaçış Planıyla Dünyanın Sonunda Aradığı Kral Olacak mı :-)

Mayıs 01, 2014

Bu hafta film seyrettim bayağı, nasıl oldu ben de bilmiyorum:-) Sürekli sinemaya gittiğimiz okul yıllarının ardından zar zor film beğenip seyredene dönüştüm ya, inanılır gibi değil.Sinema paketine üye olmamıza rağmen o kadar ender ki seyredecek film bulduğum.

Neyse, bakalım neler izlemişim:-)

Larry Crowne, oyuncular sebebiyle izleyelim dediğim filmlerden biriydi. Vasattı ama bir şey düşünmeden vakit geçirmek için güzel. (Bknz)


Bir başka film  Kaçış Planı. Silvester ve Arnold ağabeyleri özlemişim:-) Pek izleme niyetlisi değildim ama Can seyrederken baktım ben de dalmışım:-) Güzel bir macera filmiydi:-) ( Bknz)



İlk ve Son Aşkım var sırada. Niye de ismini böyle çevirmişlerse. Komedi diyor ama pek komedi de değil, ne bileyim. Seyrettim yine de sonuna kadar. Beyazperdedeki eleştirilere katılıyorum, ama yapacak başka işim yok diyorsanız:-) (Bknz)


Son olarak da Zoraki Kral ki daha önce hakkında yazmış mıydım hatırlamıyorum şimdi. Zira ikinci defa yine büyük bir keyifle seyrettim. Daha başka söze gerek var mı bilmem:-) ( Bknz)


İşte bu da böyle bir yazıydı netekim, ben şimdi gidip film festivali katoloğuma bakıp iç geçireyim biraz:-)

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Zoraki Kral muhteşemdi..Birde karşında sıkı bir Tom Hanks filmleri hayranı var..:):)Yeni Hayat ve Forrest Gump, bi de Terminal vardı..

    YanıtlaSil
  2. Zoraki Kral gerçekten muhteşemdi Yaz. Ben de saydığın bütün Tom Hanks filmlerini ne zamam rastlasam seyrederim:-)

    YanıtlaSil
  3. Film keyfi he, hemi de bensiz hee ben sorarım sana, kuş olur o balkonuna konmam mı, o çiçeklerini didiklemem mi :)))İyi geceler Handan'ım :)

    YanıtlaSil
  4. Ha ha ha, ben de bu kuş bir yerden tanıdık geliyor diyordum sabah sabah:-) Günaydın Hamiyet:-)

    YanıtlaSil
  5. Sana da günaydın tatlımm :)

    YanıtlaSil
  6. zoraki kralı sevmiştim diğerlerini izlemedim

    YanıtlaSil
  7. Gülümseyen bir gün olsun Hamiyet:-)

    Diğerleri çerezlik zaten Bahar:-)

    YanıtlaSil