Konuşma Boş Ver Diyorum Ama Düşünmemek Elde Değil

Mayıs 20, 2014

Ya, tamam, böyle bir anda traylaylom bayram kutlamak hiçbirimizin aklından geçmez zaten de, kaza oluyor ve benim duyduğum ilk açıklamalarda bir hafta sonraki bayramın kutlanmayacağı var. İnsanların hayat savaşı verdiği o sırada, tek derdiniz bu muydu diyeceğim geliyor.

Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Komik olan ne biliyor musunuz.. Babamın ölüm haberini aldığımda o saniyeler içinde aklımdan geçenler..
    İnsan sanırım o an ne düşüneceğini bilemiyor.
    Komik olan tarafı da bu zaten. Devlet de babasını kaybetmiş gibi bakın neleri düşünmüş işte..

    YanıtlaSil
  2. Düşünceler konusunda haklısın da Hayalperest, devlet henüz bir şeyi kaybetmediydi, yapacak çok işi vardı o sırada, hem de çok...

    Değil mi Bahar..

    YanıtlaSil
  3. Dugunlerinden geri kalmiyorlar ama milli bayram olunca hemen iptal etmek geliyor akillarina

    YanıtlaSil
  4. Diyecek bir şey bulamıyorum Nesrin.

    YanıtlaSil
  5. Milli bayramlarda Hüsnü Şenlendirici klarnet çalıp, Asena da göbek atıyor ya! Türk milleti de 12 pare şampanya patlatıyor . Biz milletçe her milli bayramda ayılana gazoz bayılana limon havasında oynarız. Anlamı budur zaten milli bayramların. 19 mayıs günü Atatürk milli mücadeleyi başlatmak için samsun yerine ortaköydeki reinaya çıkmış. 23 nisan da meclis yerine , etiler de bir bar açılmış. 30 agustos günü şarkıcı zafer pekerin dogumgünü. Hakan pekerin kardeşi hani. 29 ekim günü cumhuriyet değil, millet yavuklusuna aşkını ilan etmiş. Ondan işte hemen milli bayramları harcıyorlar. Gereksiz yani. Milleti millet yapan herşey gereksiz. İnsan piç olunca ve bi milliyeti olmayınca tabii ki gereksiz bulur milli bayramları. Bu da o hesap ;)

    YanıtlaSil