Kar...

Ocak 20, 2006

Beyaz bu kadar renkli olabilir

Soğuk bu kadar sıcak...

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Anlaşıldı kar görmeyi çok özlemişsin.Ama pazartesi felç olan trafik ve balçık olan çamurumsu karla,tipi den sonra hala sevecekmisin bakalım.Ne kadar isterdim buluşmayı bir bilsen,ama işyerim İst içine uzak,kaçamak çok zor,bir de üzerine pzt salı günleri Meksikadan kardeş fabrikadan geliyorlar,bütün gün onlarla olacağım.Pzt salı kardan yollar kapanmazsa tabii.(He heee ben bir kar duasına yatayım.)Bütün gün çevirmenlik yapmak çok sıkıcı,bazı departmanların teknik terimlerinin ingilizcesini bilemediğim zamanlar oluyor,bir de üzerine kendi işlerim kalıyor.

    Amaaan ben de bir üşengeçlik başladı zaten bu günlerde.Diyorum ki başka bir şehire ülkeye falanmı yerleşsek,sıkıldım sanki ben ...

    İmza:Felaket tellalı,ve maymuniştahlı Aslı

    YanıtlaSil
  2. AY BEN SENİ NAPİM HANDAN..LAFLARA BAK YA...KIZIM..O HA FALAN OLUYORUM YANİ BİZZAT ;ŞAHSEN ;KENDİM...DUR Bİ AŞAĞIDAKİLEREDE BAKAYIM...YA ÇOK GÜZEL YAZIYON SEN YA..YA BEN NEDEN YAZAMIYORUM HANDAN...BEN NEDEN OLAMIYORUM BÖYLE...HE NEDEN BEN BÖYLE Bİ FELSEFİ LAFLAR YAZAMIYORUM YA...BENDE OLACAM FELSEFİK BİŞEYLER..BAK GÖRECEKSİNİZ HEPİNİZ... BAKIYORUMDA ASLI MEMLEKET DEĞİŞTİRİYO..VALLA Bİ ONUN YORUMLARINI OKUYORUM...KADIN BLOG YAZMIŞ BURAYA..YORUMUN UZUNLUĞUNA BAK..AY HİÇ BEN GİBİ DEĞİL Dİ Mİ HANDAN?BAK BEN NASIL AKLI BAŞINDA;KISA VE ÖZ YAZIYORUM Dİ Mİ HANDAN?AY BEN BUGÜN PEK MUTLUYUM..DELİ MİYİM NEYİM?.:)))))))
    UNUTTUM YA GENE..GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

    YanıtlaSil
  3. günaydın handan.bakıyorum istanbulun tadını çıkarıyorsun doya doya...ne güzzzellll sevdiklerinde yanında ohhh daha ne ister insan bu soğuk kış gününde bu güzelim sıcaklıktan başka. hayırlı keyifler canım benim selamlar herkese.

    YanıtlaSil
  4. hala kar yağıyor galiba o taraflara..
    ayol ben gene unuttum bu sabah senin istanbulda olduğunu...ben saf saf izmirde kar yağıyo diye oturuyom..ya kar mı yağıyo hakketten..
    handan sen neredesin kuzum?burada hiçbişi yok..bak çabuk buluşallım..bende hafıza geriliği zeka geriliğiyle karışmaya başladı..ona göre..sonra SEN KİMSİN derim sana otobos durağında...

    YanıtlaSil
  5. Aslı canım pek trafikle alâkam yok, yürüyerek Kadıköy'e inip oradan da vapur keyfi yapacağım. Beşiktaş'tan Ortaköy'e de yürüyeceğiz zaten. Ama tabi Daisy ne yapar bilmem :)

    Daisy, ilaçlar elinin altında, unutkanlığa karşı bul da al birşeyler.

    Sağol Selma , bir şımarıyorum ki sorma :)

    YanıtlaSil