Kısa

Ocak 03, 2006

Geçen yılki yılbaşı programlarını dün gibi hatırladığımı fark ettim dehşet içinde. Yıllar, içinde yaşanmışlık olmayınca kısacık kalıyorlar ellerimde.


-----------


Bu yazıyı yazdığımdan beri içimi bir şeyler kemirdi sanki. Tabi geçen yılki yılbaşı programını dün gibi hatırlarım, televizyon seyrettiğim yok ki arada başka program hatırlayayım.

Hiç de kısacık kalmadı geçen yıl ellerimde. O kadar güzellikler yaşadım ki . Bunları uzun uzun anlatmıştım biraz önce ama ne yazık ki o yazıdan geriye bir tek yukarıdaki başlık kaldı. Onun için yazmıyorum yeniden. Ama kocaman gülümseme var dudağımda. Ve teşekkür ediyorum bütün yaşadıklarım için.

Haksızlık etmeyeyim şimdi güzel günlere...

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Günaydın Handan,nasılsın bugün?

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Aslı, gayet keyifliyim :)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar handan abla nasilsin

    umarim bu yilda senin icin gecmis yillari aratmaz.
    benim icinde gecen yila gore co daha iyi gecmesini diliyorum ve bekliyorum.
    hersey gonlumuzce olsun
    sevgiyle kal
    BibiS

    YanıtlaSil
  4. handan selam:))

    ya var yaaa sanki benim begonvillerimi, nilüferimi kıskandın gibi geldi bana. öylemi? ha bir de inlizce tercüme reca edeceğim, ingilizcem pek iyi diildir..sevgi ve saygılarımla...

    YanıtlaSil
  5. Sağol Bibis,sen de sevgiyle kal.

    Ha ha ha Katre, kıskandım sanırım :D Benim de ingilizcem iyi değildir, sen bir bilene sor en iyisi, ben güzelim sözleri mahvetmeyeyim çevirirken.

    YanıtlaSil
  6. handancım;canım;bitanem..dur yağ çekiyorum şimdi..kız nasıl korkutmuşsan beni sabah dükkana gelemediğimde ve b.sayar başına geçemediğimde 3 nokta 5 atıyorum senin yüzünden...annemi bekledim sabahtan beri evde..geç geldi hatun..Bİ ALAMADIN BANA LEPTOP.enişte bey ödünç versin bana bilgisayarını..almıyo senin enişten bana bilgisayar..biliyo kalkmıycam başından..aslında bende biliyorum huyumu ondan almıyorum eve...artık pabuçlarını yer evdekiler ben eve b.sayar alırsam..zaten yapmıyorum yemek felan..ailecek recimdeyiz..minik kuşum zaten yemiyo bişi...
    dur bi tepedeki yazıyada maydanoz olayım...program demişin ya..yılbaşı akşamı ödüm patladı mahzun kırmızıgülle gircem yeni yıla diye...kanal d de o vardı ya..biz trtyle girdik ailecek yeni yıla..fasıllarla felan...tenni tenni terenenni traylaylaylom şekerim bu sene bana..cime falan uğrıycam daha..sigarayı bıraktı ya..tepesindelerdir onun..yazmamıştır bişi garanti..hadi gittim ben.:)

    YanıtlaSil