Nisan 21, 2006

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Handan günaydın
    Resmin güzelliğine bayıldım.Siz ailece usta fotoğrafçı olmuşsunuz...

    YanıtlaSil
  2. Umarım hiçbir zaman gün eksilmez pencerenizden...

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar Handan:))

    Eeee ne yapayım? Sabah sendne önce günaydın diyemeyeceğimi anladım. Madem öyle iyi akşamlar derim bende dedim:))İyi demişim değil mi?

    Fotoğrafta, şiirde çok güzel yakışmışlar birbirlerine. Ellerinize sağlık... Güzel olsun herşey... İyi hafta sonları diliyorum, bol bol kahkahalı:)))

    YanıtlaSil
  4. Ben biraz tembellik yapacağımdan dolayı son yazdığın yoruma karşı verdiğim cevabi yorumu görmeni isterim.. Tekrar özür dilerim bu konuda..
    Buraya yazıyorum çünkü tembellik yapacağımdan yazılarımı biraz yok ediyorum..

    "
    Fotoğrafın kendisine ait olduğunu söyleyen güzel insan ;
    Handan, şahidim Allah'tır ki hiç hatırlamıyorum.. Ve şu yazıyı okuduğumda yüzüm kızardı dersem yeridir.. Senden binlerce kez özür dilerim.. Yani nerden aldığımı vallahi hatırlamıyorum.. Dediğim gibi bilgisayarım papatya resmi ile dolu.. Senden almış olsa idim kesin sana haber verirdim, sanal hırsızlık yapmak adetim değildir ama ne bileyim vallahi şok oldum ve hatırlamıyorum..
    Şimdi aradım ve bu yazının aslını 20/10/2005 tarihinde yayınlamışım.. Adresi şu : http://www.blogcu.com/caglar/84977/ Yani bu resim epeyce bir eski.. Ne zaman aldım bilmiyorum dediğim gibi..Senden mi aldım ondan bile haberim yok.. Senden almışsam illa ki haber veririm diye düşünüyorum ama ne bileyim..
    Ya valalhi çok kötü oldum Handan ya.. Hırsızlık yapmışım gibi oldu..
    Affet ne olur.. Şimdi yazıya da senden aldığımı belirteceğim.. Binlerce kez özür dilerim.. Kul hakkı feci bir durumdur..Ne olur hakkını helal et ve eşekliğime ver..Kasti birşey yapmadım inan..
    Var'ol..
    "

    YanıtlaSil
  5. Günaydın
    Tiffy

    YanıtlaSil
  6. canım Handan GÜNAYYDINN:) mutlu bir pazar dilerim..iyi tatiller:))

    YanıtlaSil
  7. Herkese iyi bayramlar :)

    Sevgili Çağlar, al papatyalar senin olsun :) Hiç önemli değil, ben sana takıldım sadece. Bu kadar üzüleceğini bilsem takılmazdım.

    YanıtlaSil