Küçük

Ağustos 26, 2005


















Severim yüzyıllar öncesinden kalan yerlere gitmeyi. Hele turist yoksa çevrede, başbaşa kalmışsam ruhlarla. Kimbilir neler gördü bu yapılar. Elimi sürerim duvarlara, koskocaman bir zamanda küçücük bir nokta olduğumu hissederim.


Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. geçen sene kuşadasına gittim...maaşallah ne kadar tarihi amcam varsa ;hepsi yaşamış oralarda..antik yerleri gezerken bende çok severim dokunmasını taşlara...hani fimlerde olur ya;medyum gibi dokunurda kafanda görüntüler belirmeye başlar..öyle olacak sanırım...olmaz ama :)sezar amcamın adı heryerde yazıyordu..sezar amcam olur bilmezsin sen şimdi...asırlar önce gemliktende geçmiş...yaşamış daha doğrusu...yazlığı vardı herhalde kayıkhanede...ay bayılcam şimdi...daha bi sürü medeniyet..yazcam bi gün bloguma...o günlerden kalan tek tarihi eser benim sanırsam...ondan amcam olur sezar...kız özendim şimdi...bende koyayım bloguma böle resimler....sende bakar çay içersin...biraz kültür yapalım di mi ama handan....çimiyoz buralarda boş boş....heee...istersin mi bakkaldan bişiler...bak gidiyorum şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. kız ...bu resimler niye ters...bi şi mi ima ediyosun?...heee :P

    YanıtlaSil
  3. Resimler ters değil güzelim, tavanını çektik binanın, herhalde öyle gözükecek :)

    YanıtlaSil
  4. Antakya ya da bekleriz,burada istemediğiniz kadar tarih var. en başta dünyanın 2. büyük mozaik müzesi var.sonra dağın içine oyulmuş saint pierre kilisesi var, hıristiyanların hacı yeri olur.sonra yine kral ve ailesine ait kaya mezarları var,muazzam bir yer. sonra limanı sel sularından korumak için dağı delerek açılmış titus tüneli var.sonra...

    illa ki bekleriz buraya:)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili İvriz, benim ufaklıklar bir büyüsün, yollara düşeceğim . O kadar çok görülecek yer var ki. Listeme Antakya'yı da ekledim. Teşekkürler. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. BEN DE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜRÜM HEP.

    HAYAL EDERİM, NELER YAŞANIYORDU BURALARDA DİYE.

    YanıtlaSil