In These Arms

Şubat 07, 2006

Bonjovi'nin bu şarkısını ilk dinlediğim zamanı hatırlıyorum. Sevgili Akaretler Yokuşu'nu (Namı-ı diğer Spor Caddesi) ağır ağır tırmanırken yeni aldığım kaseti koymuştum walkmanime. Ve sonra kasetin diğer şarkılarına pek sıra gelmemişti.

İçi üşüyenler, kıpır kıpır birşeyler arayanlar, işte sımsıcak bir şarkı.

Tam burada :)

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. ah ben asamıyomda şarkı zabıtalar kızıyoooooooooooooooooooooo..ah ben nerelere vurayım kafamıda nerlerden atayım kendimiiiiiiiiiiiiiii..boncobim bile yokkkkkkkkkkk...
    ahhhhhh vahhhhhhhhhhhh..alıyorum şarkıyı..bi şarkı borcum olsun sana..buraya taşınınca öderim..

    YanıtlaSil
  2. GEL BAK BLOGUMA..NE ÇALIYO..KAK KA KAK KA Lİ KAK KA LİN KA SARDUN YA DA KA KA KALİNKA AH YALAN DÜNYAAA.

    YanıtlaSil
  3. yaaa müzik kayboldu...sen mi aldın kız?duyuluyomu yaaaaaaaa.ben duymuyommmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa noldu ya müziğimeeeeeeeeeeee.

    YanıtlaSil
  4. ben olsam yani şu blogun sahibi, daisy'e bi kırmızı kart gösterirdim.. sonra da yorum yazmasını engellerdim... nedir anacım bu. dünden beri baktığım bütün yorumlarda depresif daisy benzeri insana gınaa getiren yorumlar filan.. allahım sen koru yurdum askerini depresiflerden yarabbim..

    YanıtlaSil
  5. ben gidiyorum evime..tükkan sana emanet...bu cim denen nefes alamayan ;aldımı bırakamayan kediye gitmemiş benim fotoğraf...ben kime yolladım ki acacaba fotoğrafımı?allah allah...söyle ona komplo teorileri yapmasın tüylü kafasında..yarın yollarım..senide postacı yaptım arada biliyom.pardon missss..ama KAPADI BLOGUNU İŞTE....hiç bi mail hesabımda açılmıyo ..açılanlarında şifrelerini unutmuşum..hi hi hi..
    iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
    tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrr
    bensiz bi akşam geçirde biraz kendine gel sende...

    YanıtlaSil
  6. NE DİYO BU ZÜPER DENEN ASKER BE..BEN ONA GİDİYORUM ŞİMDİ..TÖVBE ALLAHIM YAAA

    YanıtlaSil