Hediye

Şubat 11, 2006

Sabah gazetelerdeki reklâmlara takıldı gözüm.

Ah bir sevgililer günü gelse de sevgilim de bana tencere, tava ya da süpürge veya fırın, çamaşır makinası gibi özel şeyler alsa... Ahh, ah.. İnsanlar gerçekten sevgililer gününde bunları alıyor mu eşlerine ? Hediye dediğin özel birşey değil mi? Süpürge kadının hediyesi mi oluyor? Neden erkeklere çamaşır makinası alınmıyor o zaman?

Yapmayın Allah aşkına...

Bu konu bir tarafa, düşünüyorum da 10-15 sene önce sevgililer gününü hatırlamak özeldi zaten. "Sevgililer günün kutlu olsun" demek bile karşındakini şaşırtmaya yeterdi. Şimdi sadece bir pazarlama objesi olarak görülüyor. Tüm diğer özel günler gibi.


Sevgilim bana seni seviyorum yazan kalp şeklinde yastık getirir bazen. Bazen minik kırmızı bir top verir alışveriş merkezinde gezerken. Ya da bir gülle gelir eve. Yılın herhangi bir günüdür, onun için çok özel ve değerlidir. Ben en çok bunu severim.

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Kesinlikle katılıyorum size , haklısınız..Bende dün bu konuda bişiler yazmıştım :)

    YanıtlaSil
  2. ay ay ay..sefam olsunnnnnnnnnn..gerçi benimki de alakasız bi hediye ama..süpürgeden iyidir...ah birde 7/24 olabilsem...
    kız ben seni yerim...çok güzel çıkmışın bi kere...bi benim surat mahkeme duvarı gibi..sanal sanal oturmuşum aranıza...şey gibi..farklı bi boyuttan gelipte ;fotoğraflarda beliren yaratıklar gibi..esasen yokum ya orada...ruhum gelmiş..ruh gibi..suratta bembeyaz..he cimi gördüm ya..ondan bembeyaz kesilmiş suratım korkudan..
    sırf senden korkumdan yorum açtım resime..yine bağırma bana diye..kız tırsıyom ben senden he..hi hi..

    YanıtlaSil
  3. handan..ben bişiler yaptım yine. ..msnye geldim yoktun..konuşuruz sonra..kan çıkacak yakında..bloguma gel bi bak..ruhlar alemi var..

    YanıtlaSil
  4. aman bişey deme ama.hiç ses etme....alcam yakında başıma bi bela..valla defolup gitçem yaaaa.

    YanıtlaSil
  5. Ya ne guzel..Insallah bizlere de nasip eder Allah cidden;)
    Sen supurge filan deyince benim de aklima annemin bi arkadasi geldi..Anneler gununde sanirim, utu almislar..Cok sinirlenmisti.."Ne bu simdi,bana bi hediye mi bu?Bu eve bir hediye" demis..:D

    YanıtlaSil
  6. Handan,

    ben her ne kadar pazarlama taktiği de olsa,hayatımıza giren bu yeniliği seviyorum.Her sene etraf daha renkli süsleniyor,daha cıvıl cıvıl oluyor.

    Ama şu hediye meselesi beni de güldürüyor.Ona bakarsan bu en çok anneler gününde olur.Anneler günü hediyesi tencere!!!Niye?Kadın daha çok yemek yapıp helak olsun diye.

    Ben anneme genelde onu şımartacak şeyler alırım bu günlerde.

    Sevgilime de 10 seneden sonra bir ihtiyacı olduğunu farkedersem onu alıyorum.

    Bazen de komik oluyor.Traş bıçak takımı,kocaman kırmızı bir paket içerisinde,kırmızı kurdelalarla süslenmiş. :)

    YanıtlaSil