Cumartesi Gecesi Atışı Bebek :D

Ocak 09, 2022

Dün akşam nostaljimi yapıp şarkıları dinledikten sonra takı kutularıma el attım. Küpeleri ve kolyeleri astığım şeyi fi tarihinde anahtarlıktan yapmıştım ama ipin altına bir şey çakmadığımdan ağırlığından düşüyordu onu düzelttim. 


Kopmuş zincirimi Can tamir etti. Uzun zamandır kullanmadığım kolyeleri, elimin en son gittiği küpeleri vermek üzere ayırdım ama çok fazla şey ayırdığımı söyleyemeyeceğim, zaten her sene eliyorum. 

Ve ne yazık ki takılarım sadece bunlar değil, üç kutuda daha var, küçük vidalı küpeler, bilezikler ve diğer kolyeler. Hımm yüzükler. Tokalar. 

Oradan kozmetik kısmıma geçip (bak o gerçekten az :D)  tarihi geçmiş yağları kremleri attım. Ne hikmetse alıp alıp bir kenara koyduğum kullandığımız üç tanesi haricinde üç tane de açılmamış diş macunu çıktı. Birisini vereyim bari dedim. Fi tarihinde yine bir atölye için almışım her yerden kâğıt mendil çıkıyor, onların da bir kısmını vermek üzere ayırdım. İlaçların içinden kullanmadıklarımı da pazartesi günü sağlık ocağına bırakmak üzere seçtim.

Şu anda saat gece yarısı olmuş. Gidip yatayım artık, sabah erkenden pazara gideceğim. Sebzelikteki son yeşillikle de salata yaptım her şey bitti. Sanırım 15 günde bir gitmek iyi oluyor, ben aldıklarımı bir haftada bitiremiyorum. O zaman daha az alsam daha iyi olabilir tabi ama pazara gittiğimde gözüm dönüyor :D

Listeme yarın kaldığım yerden devam ederim. Sizi de gıpraştırıp evlerde bişey bıraktırmayacağım :D 


Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. :) Hahaha gıpraştım, bir dünya okunmuş kitap çıkardım kitaplıktan çok insan sevindirdim valla. Bir de kendime altın küpe alıp tüm küpelere elveda dedim bak çok hafiletti beni hemde ay kombinime ne uyuyor ne taksam derdi kalmadı. :D Bilumum el değmemiş, muhtemelen de değmeyecek takıları eledim. Ay birde yedek cüzdan buldum evde, elimdekine bişey olursa falan diye almışım heralde ama allaş aşkına cüzdan da yedeklenir mi yahu. Bazen kendime akıl sır erdiremiyorum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunca küpenin içinde ben de geçtiğimiz altı ay boyunca kulapımda gümüş halka küpe ile yatıp kalktım :D Ama henüz küpelerimden ayrılmaya hazır değilim. Bende fazla geriyr dönüklük var sanırım, unutkanlık had saghada olduğundan böyle şeylere tutunup da mı hatırlıyorum acaba? Yedek cüzdan iyiymiş, hehehe, bende normal cüzdan çantada durur ama kartlar paralar cebimde gezerim. Tabi sonra dakka başı kredi kartımı kaybederim zira heo bi pantolonumun cebinde kalır :D

      Sil
  2. düzenli hali güzel olmuş, ben de bu ayıklama hareketine dahil olsam fena olmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel sen de Bahar :) Atalım atıştıralım.. Yok ya, olmadı böyle, atıştırmasak da olur :D

      Sil
  3. Ben de iki haftada bir gidiyorum pazara. Eve zaten akşam geliyoruz ve tek öğün yiyoruz. Sadece hafta sonu yemeyle aldıklarım bitmiyor. Çürüdüklerinde insan üzülüyor. En iyisi hepsini bitirip gitmek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hepsini bitirip de gitmek en mantıklısı.

      Sil