Oh Mis Gibi Oldu

Mayıs 03, 2020

Bugün yemek pişirmeyip kalanlarla idare etmeye karar verince yatak odası,banyo ve  çocuk odasını toparladım biraz. Çocuk odasının sadece yerlerini süpürüp silip bir de çalışma masasının üzerini düzenlemeyi başardım tabi. Dolaplara girsem bir ayda çıkamam. Zaten eşek kadar ranzayı çekip arkasını süpürmek yeterince yordu.

Şimdi biraz tembellik yapabilirim artık.



Ha, dünkü reçeller biraz daha kaynatınca reçel kıvamı aldı. Gerçi gördüğüm en ekşi reçel oldular ama kokusu yeter :)

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Rengi de yeter! <3 Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren, gülme bak ama, ben hiç limon reçeli yemediydim ki mandalinaydı yediklerim, neyin kafasındaysam artık :D Bu bağlamda reçel başarılı olmuş diyebiliriz :D

      Sil
  2. Ben de hayatımda ilk defa portakal reçeli yaptım geçenlerde Handan. Dediğin gibi ikinci kez kaynatınca ancak kıvam tutturabildim. Tadı güzel oldu neyse ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyet olsun Yıldız :) Ben reçel pek yapmam (tamam hemen hiç diyelim :D) zira evde bir ben yiyorum. Ama limonlar bozulmasın diye denedim, iyi oldu :)

      Sil
  3. Evde pişen reçel kokusu bile yeter bence :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık Handan. Ben de bu sene çilek reçeli yapmaya karar verdim. İlk kez deneyeceğim. İnternette tarifleri var, yaparım bence :-)

    YanıtlaSil