Oh Mis Gibi Oldu
Mayıs 03, 2020Bugün yemek pişirmeyip kalanlarla idare etmeye karar verince yatak odası,banyo ve çocuk odasını toparladım biraz. Çocuk odasının sadece yerlerini süpürüp silip bir de çalışma masasının üzerini düzenlemeyi başardım tabi. Dolaplara girsem bir ayda çıkamam. Zaten eşek kadar ranzayı çekip arkasını süpürmek yeterince yordu.
Şimdi biraz tembellik yapabilirim artık.
Ha, dünkü reçeller biraz daha kaynatınca reçel kıvamı aldı. Gerçi gördüğüm en ekşi reçel oldular ama kokusu yeter :)
10 Yorum
Rengi de yeter! <3 Ellerine sağlık!
YanıtlaSilCeren, gülme bak ama, ben hiç limon reçeli yemediydim ki mandalinaydı yediklerim, neyin kafasındaysam artık :D Bu bağlamda reçel başarılı olmuş diyebiliriz :D
SilBen de hayatımda ilk defa portakal reçeli yaptım geçenlerde Handan. Dediğin gibi ikinci kez kaynatınca ancak kıvam tutturabildim. Tadı güzel oldu neyse ki :))
YanıtlaSilAfiyet olsun Yıldız :) Ben reçel pek yapmam (tamam hemen hiç diyelim :D) zira evde bir ben yiyorum. Ama limonlar bozulmasın diye denedim, iyi oldu :)
Silellerine sağlık :)
YanıtlaSilTeşekkürler :)
SilEvde pişen reçel kokusu bile yeter bence :)
YanıtlaSilGerçekten de öyle Mimoza :)
SilEllerine sağlık Handan. Ben de bu sene çilek reçeli yapmaya karar verdim. İlk kez deneyeceğim. İnternette tarifleri var, yaparım bence :-)
YanıtlaSilYaparsın bence de Şule :)
Sil