Çok Şükür

Mayıs 23, 2020

Evet kalabalık iftar sofralarımız olamadı, ama ilk defa her akşam ailece sofrada olabildik.

Evet pide kuyruğundan sıcacık pideyle eve dönemedik ama yine de mis kokulu pideler kapımıza geldi.

Evet sevdiklerimizle bir arada olamadık ama uzuun telefon konuşmalarıyla belki de daha çok muhabbet ettik.



Bir ramazan daha bitiyor.  Çok şükür bu sene de sağlıkla sıhhatle geçirmeyi başardık. Çok şükür bu sene de sofralarımız bereketli oldu. Çok şükür bu sene de ruhumuz dinlendi.

Seneye yine kavuşalım.


Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Çok şükür.
    Inşaallah.
    Rabbim sağlık ve afiyetle kavuştursun yine.

    YanıtlaSil
  2. Allahım'a şükürler olsun dertsiz tasasız güzellikler ile bitirmeyi nasip etti Rabbim evden sıcak pidem eksik olmadı fırın çok yakındı :) ama sevdiklerime hasret kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esmanur, ne güzel seni görmek :)

      Fırının yakın olması büyük şans. Bizde de yakın sayılırdı ama pideleri erken aldığımızdan soğuktu hep :D Sevdiklerimiz sağlıklı olsunlar da buluşacağız elbet.

      Sil
    2. Merhaba blogunuzu sanatlı penceremin yazısından gördüm ve geldim:) Evet bu ramazan ve bayram unutulmayacaklar listesinde garipçe yerine alacak:( Belki mekânsal olarak uzaktayız ama saglikliyiz cok şükür. Şu süreçte en önemlisi bu.

      Sil
    3. Hoş geldin :)

      Evet en önemlisi sağlıklı olmak,yine oluruz hep birlikte nasılsa.

      Sil
  3. Bu Ramazan benim için zor geçti, iç hesaplaşmalar, düşünceler ve çözememelerle. Normalde her ramazan hafifler, çözülür, ferahlardım ama bu Ramazan zorlandım, inancımı korumaya, sürdürmeye ve olup bitene öfkelenmemeye.. Bilmiyorum Handan, belki de sadece ortayaş.. Şükredecek çok şeyim var ve şükrediyorum ama çözemediğim ve öfkelendiğim de öyle çok şey var ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay pardon iyi bayramlar diyecektim, sırf ben ben ben demişim yine... Ailecek nice güzel, sağlıklı, keyifli bayramlarınız olsun inşallah!

      Sil
    2. Sanırım bazı şeyler hiç çözülmeyecek Ceren. Dünya çok bilinmeyenli denklem, bizim elimizde ise sadece kendimiz varız. O bile başka bir çok bilinmeyenli denklem.

      Dolayısıyla çok derinlere dalmadan yaşamak gerek belki de . Eh hareket alanımız sınırlanınca düşünmeye daha çok vakit ayırmak bizi yordu bugünlerde. Onun için ben bayramdan sonra temizlik yapacağım sanırım. Nasıl bağladım ama :)

      İyi bayramlar canım. Tatlı kızın ve bambam oğlunu öp benim için kocaman :)

      Sil
  4. Sadece 1 kez pide aldık bu sene, o da hiç güzel çıkmadı :D Pandemi sizleri ailecek yakınlaştır ne güzel. Keşke benim çevrem de böyle olsaydı. Yarın bayram ama herkes kendi kabuğunda olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanssızmışsınız Belle, bizim pideler fırından direk aldığımız için güzel çıktı.

      Ailece yakınlaşmak için bütün ailenin çaba göstermesi gerekiyor, annelere de ekstra yük düşüyor. Hele benimki gibi üç erkek varsa anne arada denge unsuru. Ama bizde de şu an herkes farklı odada :D

      Sil