Erkeklerim Benim:-)

Mart 08, 2014

Şimdi cancağızlarım geçen yıllar boyunca öğrendiğin en önemli şeylerden biri budur, istediğin şeyi söyleyeceksin. Dolayısıyla dün akşam ertesi gün şımartılmak istediğimi gayet açık ve seçik bildirdim:-) Neyse bu sefer neden olduğunu uzun uzun açıklamak zorunda kalmadım:-)  ( Bknz)

Can dedi ki o zaman sabah seni kahvaltıya götüreyim. Fikir güzeldi ama Bilgiç okula gideceğinden gelemeyecekti. O zaman başbaşa gidelim dedi. Eee, o da iyi de ben sabah kalkıp iki çocuğuma kahvaltı hazırlarken zaten bizim kahvaltıyıda aradan çıkartıveririm dedim. Ooo.. Benim istediğim düşünmemek, plan yapmamak, boş kafayla bir gün geçirmek:-)

Neyse sonunda bana kahvaltı hazırlamaya karar verdiler:-)

Bu sabah çocukların sesleriyle uyandım:-)  Birazdan babaları da yanlarına gitti.

Oy severim ben onları:-)

Bilgiç oğlum krep hazırlamış, babası pişirmiş. Metos kahvaltılıkları çıkartmış, domates doğramış, yumurta haşlamış:-) Yumurtaların ikisi çiğ kalmış ama onları kırdık sucuk tavasına:-) Diğer ikisi de rafadan olmuş, nostalji yaptık Can'la:-)

Ekmek almak kimsenin aklına gelmemiş ama kreplerimiz olduğundan ihtiyaç duymadık zaten. Bir de simit dekorumuz vardı, buzluktan çıkıp fırına atılmış, kurutularak dekor elde edilmiş:-)

Kahkahalar eşliğinde yaptık kahvaltımızı..

Şu anda Bilgiç okulda, Metos tv karşısında, Can uyumaya geri döndü, bilin bakalım savaş alanı şeklinde mutfak kime kaldı:-)

Ha ha ha:-)

Neyse şu gün bitmeden oğlanlara odalarını toplatıp Can'a da gıcırdayan yerleri tamir ettirebilirsem ne âlâ:-)

Ah bir de ütü yapabilselerdi:-)

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. ay çok komik :))))))
    Adı kahvaltıyı hazırlamadın oldu :))

    Bak hakkını yemeyeyim, Mu'ya kahvaltı sen hazırlayacaksın dediğimde çayı sen koy kısmı dışında mükellef bir kahvaltı hazırlar ( laf aramızda benden daha iyi hazırlar),
    Derli toplu bir şekilde bırakır ben daha dağınığım,

    Ancak kahvaltı sonrası ???? görülmeye şayan hatta görülmese daha iyi ....

    Bu arada Can tamir yapabiliyor en azından , benimkine ampül tak dediğimde avize elinde kaldığından beridir ki bu evliliğimin 1. ayında fark ettiğim bir durumdur, tamirleri ben yapıyorum,(17 senedir.)

    öptüm seni
    any :))))


    YanıtlaSil
  2. Türk kadınının çok güzel bir örneğini okudum.Ne kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz,birlikte olmak bize yeter...birlikte gülümsemek ne kadar güzel...

    YanıtlaSil
  3. Dünya ''Emekçi'' Kadınlar Günün kutlu olsun ;)

    YanıtlaSil
  4. Adamlarımızı birbirlerine staja yollayalım Any :-)

    Birlikte gülümsemek en güzeli değil mi Güner:-)

    Hepimize kutlu olsun Zeugma:-)

    YanıtlaSil
  5. Simit dekoruna koptum yalnız :) Beni kutlayan olmadı valla, hatta dedim "dışarıda çalışmıyorum diye mi emekçi kadın sayılmıyorum len ben? niye kimse kutlamıyor benim günümü?" hepsi gevrek gevrek güldüler. Özgür de "bağkurunu ödüyoruz ya sen de emekçi sayılırsın" dedi :P Budur...

    YanıtlaSil
  6. Bugün Can simit alalım mı diye sordu, ben de niye ki dedim, nasılsa bizim simit daha bir ay idare eder :-) Gerçi senin gevrekler benimkinden betermiş desem çok mu berbat ergen esprisi yapmış olurum? Amaan, yaptım işte:-)

    Ben kutluyorum senin gününü Selencim, boş ver sen onları:-)

    YanıtlaSil
  7. bloğumdaki çekişie bekliyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ne kadar şanslı bir kadınsın senn:) sen anlatırken gözümde bir fotoğraf canlandı.mutfakta hazırlık yapan 3 erkek...daima senin yükünü hafifleten,düşünceli çocuklar olabilirler inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Hem de ne süper olur Nihalcim:-) Ama şimdilik bir giymede kıyafeti ütülük hale getirmesinler yeter diyorum:-)

    Çok şanslıyım Duygucum:-) İnşallah canım..

    YanıtlaSil
  10. Maşallah çok güzelsiniz hep birlikte.Allah nazarlardan saklasın.Amiiin:))

    YanıtlaSil
  11. Amiin Kadriye:-) Teşekkür ederim:-)

    YanıtlaSil