Sabah

Aralık 20, 2006

Kapalı bir hava var İzmir'de. Oğluşu yolcu ederken yağmur yağıyordu usul usul. Kendimi dışarı atıp yağmur altında yürümek istedim hemen. Onu yapamadım ama, birazdan açık bir pencerenin önünde kahvaltı keyfi yapacağım toprak kokusunu içime doldurarak.

Hımmm, sabah keyfi diye ben buna derim :)

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Bak yine kahvaltı demiş. Bir türlü yapamadım şu Handan'ın meşhur kahvaltılarından :(

    YanıtlaSil
  2. Elbet bir gün denk düşürüp buluşacağız Aslı :)

    YanıtlaSil
  3. nasıl keyifsizim bugün... Okuyunca imrendim sana. Beni de alsana kahvaltı sofrasına.

    YanıtlaSil
  4. Gece, camı aç, temiz havayı çek içine kocaman, gülümse sonra kendine. E, hadi gel sofraya, davete gerek var mı :)

    YanıtlaSil
  5. KAPIYI AÇ HANDAN KAPININ ÖNÜNDEYİM :p

    YanıtlaSil
  6. Ah Zehra, benim kapım hiç kilitli olmaz ki, gir içeri .

    YanıtlaSil
  7. Brokoli çorbasını, senden tarif gelir gelmez yaptım. Ayy bilgisayarı mutfağa götürüp mutfak masasına koydum. senin verdiğin tarife baka baka soğanları ,patatesleri doğradım. Ne teknolocik hatunum hee.
    Atakan sevmedi ama. Zorla içirdim.. Kocam da ''ben peynir ekmek yiyim bari^'' dedi. Kıs bişi beğendiremiyorum bunlara. Yağlı yağlı kızartma yapsam bayıla bayıla yerler halbüsem. Faydalı bişi ya. Ondan pek popüler değil.

    Noel baba da kıymayı getirdi. Karnıbaharı da geç saatte yaptım. Kaba koyup tükkana getirdim . Oğluşun yemek saati gelince, savaş çıkacak burada. ''Karnıbahar yemem'' türküsünü söylemeye başladı bile.

    Ayol bitti raporum. Gidip karnıbaharı ısıtayım bari.

    YanıtlaSil
  8. offff yazı hatırlattı bana. hep bahçemizde yaparız kahvaltımızı,baharda sarı sarı çiçekler açıp neredeyse yapraklarını göstermeyen büyük ağacımızın altında. gerçi sonra o çiçeklerin tohumları sonbahara kadar ancak dökülüyor ve soframızın içinde de kendilerine bolca ratlıyoruz ama... altındaki divanda kitap okurken asabını bozuyor bazen ama... çok seviyorum yine de,razıyım ben her şeyine. bu ağaç kışın da yaprak dökmüyor,ne güzel bi şey ya:))

    YanıtlaSil
  9. Toprak kokusunu çok severim.
    Ama bahar olmalı.

    YanıtlaSil
  10. İvriz sizinki yine çiçek tohumu, bizim üstümüzde neredeyse 12 ay iğnelerini döken bir çam duruyor. İğneler neyse de minik dikenli topları var (ne deniyorsa onlara) bir anda kafana dank edebilir :)

    Cenk, her mevsim toprak kokusu güzel bence.

    YanıtlaSil