Gelecek

Aralık 12, 2006

-Bugün geleceğin için ne yaptın?

- Hı? Iııııı... Üüüüüü... Bugün geleceğim için ne yaptım ben? Yemek yaptım ama o öğlene ancak yeter. Çamaşır yıkadım ama o da bir iki gün idare eder. Hah, buldum... Bugün de sigaraya başlamadım , daha ne olsun :)

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. dünya bir gündür o günde bugündür..

    bugün kendimi severek başladım evreni sevmeye..

    YanıtlaSil
  2. bennnn geldimmmm canımmm canımmm handann :)) biliyorum eskisi gibi değilim:( ama olucam :))) hatta blogumu bile açıcam ama biraz daha zaman :)) hastaydım bugün :( işe de gidemedim :) hastalığın burasını seviyorum :P annem etrafımda dolaşıyor hihihihi :) yeni uyandım :D o uyudu o kadar dolandı ki benim yüzümden :( şimdi senden sonra onun yanına usulca gidip yatıcam hihihihi sıcacık bir sarılim bana bugün yaptıkları için :))) buarada canımın içi handan geleceğim için hergün birşeyler yapıyorum..en başta huzurlu ve sağlıklı olmak için etrafıma mutluluk saçmak için hersabah pozitif kalkıyorum :)) senii kocamnn öpüyorummm vee güzel anneciğimin yanına gidip dinlenmeye devam ediyorum..hala halim yok :( iyi akşamlarrr canımınnnnn içiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. Ama ben bugün senin için yemek yaptım. İnkitam inkitammm..Eylemlerim sürcek..

    YanıtlaSil
  4. günayyydınnnnnnnnnnnn :)) benn geldimm :)) efenim bugün canlı yayınımız iş yerinden devam edicektir :))) iş yerindekilerin yoğun ısrarlarına dayanamayıp hasta hasta işe geldim :)) ee ne yaparsın sevilmek kolay değil :p
    ayyy kendimi avutuyorum sanırım :D senii kocamannn öpüyorr ve dünki birikmiş işlerimin başına geçiyorum :)) sende yorma kendini canımmm canımmm handannn :)) görüşürüz şimdilik byesss :)))

    YanıtlaSil
  5. Gülçin bu söz gerçekten çok güzel.

    Zehracım ben de şimdi senin bloğunda geçmiş olsun diyordum, aynı anlarda gelmişiz . Günaydın sana da, fazla çalışma bugün.

    Aylinnnnnnnnnn... Sen unut o cd yi canım .

    YanıtlaSil