...

Aralık 15, 2006

"Düşündüğünüzden çok daha büyüksünüz. Şu anda hayatınızda ne yaşıyor olursanız olun, hepsinin iyi olduğuna ve size en büyük yararı sağlayacak şekilde ortaya çıktığına inanın. Belki görünüşleri çok güzel olmayabilir ama büyümeniz, kaderiniz olan kişi haline gelmeniz için ne öğrenmeniz gerekiyorsa, yaşadıklarınız tamamen bunu yansıtır. Hayatınızda olan herşey, sizin insan olarak en ileri düzeyde evriminizi sağlayacak, sizi gerçek gücünüze kavuşturacak şekilde, mükemmel bir biçimde ayarlanmıştır. Hayatın getirdiği dersleri öğrenin ve sizi gitmeniz gereken yere götürmesine izin verin- yaşam en yüksek çıkarlarınızı kollar."

Robin Sharma

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Ama haksızlık bu ben de fal baktırmak istiyorum... niye dünyayı hep soldan soldan kaçırıyorum....
    Any

    YanıtlaSil
  2. İnşallah buluşup karşılıklı fal bakarız bir gün canım .Hiçbirşeyi kaçırmıyorsun, senin elinden birşey kurtulur mu kimi kandırıyorsun bakalım :)

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Robin.
    Anneme gidiyom bugün. Börek, kısır, mayonezli makarna salatası felan yapmış. Mideye indirirken , hep seni hatırlicem. Ho ho ho

    YanıtlaSil
  4. günayydınnn handann :))) ben geldimm..yazı gerçekten çok güzeldi.. buarada dayanamadım ben yine blogu açtım :))) hehehehe ayy bensiz olmaz yahu :))) :P senii kocamannn öpüyorumm :)) güzell bir hafta sonu diliyorumm :))

    YanıtlaSil
  5. Aylincim Detoks bitti, ben de yerim herşeyi canım, hıh :)

    Geldiğine sevindim Zehra, günaydın :)

    YanıtlaSil