İyi ki...

Aralık 27, 2006

Hani dün yazdığımız ya da yazmayıp da aklımızdan geçirdiğimiz "keşke"ler vardı ya. İşte onların hepsini itinayla toplayıp çöpe atıyoruz bugün.

Atın atın atın... Tutmayın hiçbirisini..

Şöyle güzel bir "İyi ki" ile güne başlayalım şimdi.
Customize your blog


İyi ki varım di mi :)

MySpace

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Herşeyler ters gidiyor herşeyler.
    Herşeyler birgün güsel olacak ama keşke çabuk olsaydı.
    Şimdi ben bunu çöpe mi atacam?



    Sen dün sabah benim kepenk açışımı görecektin. Bütün mahalle yardıma geldi. Bir deneyeyim dedim ama aldıramadım kepenkleri ...Ahhh gidiyo kardişim gidiyoooo. 1 ocakta çok yalnız olacağım çokkkkkkkkk..

    YanıtlaSil
  2. Bak iyi geldi bu.:) Ben de seni seviyorum. Kafamı toparlasam senin blogunu taklit edip, yılbaşı süsleri asıp bir de yazı yazacağım ama sen ve Fatoştan korkumdan yazamıyorum. Yazarsam daraltırım çünkü... Ay sonuda geldi ya. Bi sürü de evrak var. Bi chrismas filmi seyretsem belki neşelenirim ama tükkanda da sadece korku filmleri var. :S

    YanıtlaSil
  3. İyi ki yukarıdakileri yazan çatlak hatun da sen de varsınız. Kardeşi nereye gidiyor yahu? Askere mi?

    YanıtlaSil
  4. iyi ki o var.. iyi ki o da var.. iyi ki pearl jam var.. muse var.. cem adrian var.. sabah simit var.. kahve var.. ben varım.. yine o var.. ve o var.. balık var.. rakı var.. marul var.. buz var.. dondurma var.. öğrenciler var.. o var.. ve o var bi de..

    YanıtlaSil
  5. iyiki "iyi ki o var" dediğimiz birseyler/birileri var.
    Bir de İyi ki sağlıklıyım, iyi ki hayata karşı güçlüyüm, iyi ki çalışacak bir işim var, iyi ki yapmışım, iyi ki almışım, iyi ki görmüşüm, iyi ki aramışım, İyi ki bu yıl bitti, iyi ki internet var...iyi ki geyik yapabiliyorum.
    Polyannacılık oldu bir kısmı ama idare edin artık :)...

    YanıtlaSil