Bu, Nedir Bu?

Aralık 13, 2006


İnsanın bazı arkadaşları varken 100 kilo olmaması bile bir başarı aslında. Tı tı tı. Kimi yemek tarifi verir, kimi tiramisu yapar. Evet yedim. Ağlamak istiyorum. Neyse canım olsun, zaten metabolizmam yavaşlamıştı, şimdi kendine geldi biraz.

Akşama da kargodan "hop hop altıntop" çıkarsa hiç şaşırmayacağım. Belli mi olur azmedip yollar birileri.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. günayyydınnn handann :))) yahuu bu ne muhteşem görüntü böyleee :)) hımmmm enfes :) yok yook bunlar kalori yapmaz :P bende sabah sabah dan-kek yedim hehehehehe ayy bunlar mutluluk verici şeyler yenmezse olmazzzz :D afiyet bal şeker olsunnn:)) öptüm seniii kocamannn :))) güzell bir gün olsun bugün inşallah herkese :))

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Handan;
    Bende akşam hemde iki dilim pasta yedim ne yapayım tutamadım kendimi..Yanlız değilsin merak etme,yememeye çalışıp hepimiz yiyoruz malesef.Boşver aklımızda kalacağına metabolizmamızda kalsın;)
    herkese kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Gülçin.
    Ben zaten yemeğe hayır diyemem de, bu hafta 5 gün detoks yapmaya çalışıyordum, onu bile beceremeyeceğim bu gidişle :)

    YanıtlaSil
  4. Hala eline geçmedi mi kııı? Koydum koliye yolladım vallahi. Yanına bi kavanozda turşu koydum. Turşuyu da kayınvalidecim yapmış. Misler gibi.
    Bu tiramisu denen besin maddesini benim kız kardeşim çok yapıyor. Ben yemem öyle alengirli tatlıları. Höşmerim yerim, otururum aşağıya. Du bak. Bu yaz Balıkesire gidince, sana bi koli de höşmerim yollim. Yer yer şişersin ben gibi.. ho ho.
    Çekiliyo Bencamin. Çekil bakim kenara.

    YanıtlaSil