Adı Lâzım Değil

Aralık 05, 2006

Yok yok yazmadan edemeyeceğim.

Cumartesi gecesi üç hatun sinema kaçamağı yaptık. Aslında gece yarısıydı demek daha doğru. Bir Türk filmi seçtik gitmek için. Ödül kazanmış da, oyuncular yöre halkıymış da, komikmiş de.

Allahım!!! Bir ara uyumaya çalıştım ama adamın konuşmasından uyumak ne mümkün. "Keşke örgümü yanımda getirseydim" dediğimde kızlar diyecek birşey bulamadılar artık :)

Zaten karnım açtı, pizza alalım demiştim, film başlayacak diye apar topar içeri girmiştik. Ve film tam yarım saat sonra başlamıştı. Nefret etmiştim. Gelecek filmlerin fragmanlarını seyretmeye bayılıyorum ama normal reklâmlara gıcık kapıyorum sinema salonunda. O kadar bekleyişin sonunda bu film gelmişti. Film gelmişti ama sonu gelmiyordu bir türlü.

Neyse efendim, filmden çıkarken bir cinnetin herşeyi halledeceğine hepimiz karar vermiştik kesin. Yakamızı bağrımızı yırtmadan filmi tamamladığımız için gururluyuz. Dışarı çıkınca aldığımız derin nefesler de işe yaradı.

Düşününce bile içim sıkılıyor.

Ben gidip biraz su, şeker ve gıda boyası karışımı yemeyi düşünüyorum şimdi.

Hâlâ izleyeceğim yine de ben diyorsanız, gidin canım, ben birşey demiyorum :)

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Dondurmam gaymaktan bahsediyorsun herhalde. Aaaa neden öyle diyorsun Henden? Oskar'a adaymış o film. Aday kalmamış ya. Onu aday yapacaklarmış. Otur Pakize oku sen. Ne işin var sinemada. (Birisi tı tı tı mı dedi? hi hi hi :0)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten o kadar sıkıcı mı??? Ama baya güzel, süper falan diye bir sürü vıdı vıdı okudum. Uffff gitmesem mi?? Amaaaan zaten evden çıkmaya niyetim yok benim. Neyse belki şansımı denerim.

    D.K.

    YanıtlaSil
  3. Ayliinnn, tı tı tı tı :)

    Denizcim benim içim daraldı filmde adamın konuşmasından, film kötüydü diyemeceğim aslında ama daralttı :) Sen de seyret, merak ettim beğenecek misin bakalım.

    YanıtlaSil
  4. :D İlk fırsatta gidip sana yorumlarımı yazacağım.

    D.K.

    YanıtlaSil