Ergenlik Hallerime Dönüş :D

Nisan 12, 2020

Akşam Kürşad'la sohbet ederken  "Tıpkı eski günlerimizdeki gibi abla" dedi. "Yine bu mahalledeyiz, gidebildiğimiz en uzak yer kırtasiyeydi, şimdi de ona benzedi"  :)

O sırada farkına vardım.


Dikkat ederseniz ben bu süreçte evdeyiz, aman da bi yerleri özledim krizine girmedim . Benim gibi gezenti birisi tam bir aydır evden çıkmıyor. Anneme uğrayıp ihtiyaçlarını götürdüğüm zamanlardaki yirmi dakikalık süreyi saymazsak hemen hiç çıkmadım.

Nasıl oluyo bu iş?

Ben ortaokuldan lise sona bütün yaz tatillerini odasından çıkmadan geçirmiş bir kızım anacım. Elimde hikâye yazdığım defterim, yanıbaşımda teybim, radyom,annemlerin harika kütüphanesi, aldığım Onyedi ve Hey dergilerim.

Eh, takdir edersiniz ki bu bir ay daha benim sınırlarımı aşamaz. Hemi de internetim ve sinema sistemim de varken, ooooo :D

Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. Aynen öyle! Twitter'da da #GenXers diye bir hashtag vardı. Meğer sadece Türkiye'de değil, bütün dünyada bizim yaşlarımızdakiler evden çıkılmayacak denince ''eee n'olmuş?'' diye tepki veriyormuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, bizim kuşak için normal o zaman :)

      Sil
  2. Evet ,bence de aynı senin gibi alışkanlık var.
    Ama benim evlatlar yeni nesil hep dışarda yaşarlardı:) şimdi gıkları çıkmıyor,dışarıyı özledik falan diye..Kolay kabullendiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim oğlanlar tam bir aydır kapı eşiğinden dışarı adım atmadılar Mehtap, ve öyle mutlular ki. Bir daha çıkmak istemezler diye korkmaktayım şu an :D

      Sil
  3. Yapabildiğimiz şeylere odaklanınca zamanla sorunumuz azalıyor, bende çok evcilim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlerimiz ruhumuza uygun olunca bir sorun yok aslında Bahar. Ama öyle olmayanların katlanması sorun tabi. Keşke herkesin evi güzel, içinde huzur duyuğu bir yuva olsa.

      Sil
  4. bende evde kalmayı sevenlerdenim.

    YanıtlaSil
  5. Modern Talking'li yıllar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duvarın %90 Rick Springfield 'di aslında Yıldız :)

      Sil
  6. Benim açımdan süper oldu bu evde kalma işi.
    Zaten bıkmıştım öyle vıcık vıcık yapmacık insan ilişkilerinden.
    Ohhh misss.
    Modern Talking fotosu görünce dayanamadım.
    You're My Heart, You're My Soul dinliyorum şu an, sana da gelsin :)
    Öptüüümmm.

    YanıtlaSil
  7. Özellikle bir yeri ben de özlemedim ama uçağa binip daha önce görmediğim bir yere seyahat edesim var. Çok fena hem de! O seyahat heyecanını özledim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en son gittiğimiz seyahatlerde iki mızmız arasında yıpranmışım bayağı sanırım, henüz bir isteğim yok. Ama yakında gıpraşmaya başlayabilirim tabi :D

      Sil