Lütfen Hediyemin Güzelliğine Bakın

Eylül 05, 2023


 Aslında çok daha önce yazacaktım yazıyı ama Özlem doktora gelmiş ben buluşma modundayım yazısı olmasın diyerek önce onun yazmasını bekledim :)

İstanbul'a doktor randevusuna geleceğini öğrenince ben de yanına gittim . Arkadaşlarım uğur getirdiğime inanır, böyle zamanlarda ya öncesinde buluşuruz yapamıyorsak telefonlaşırız. Özlem'e de iyi gelir belki diyerek randevu öncesi kucaklamamı yapmış oldum:)

Çıkışta doktor da bizi rahatlatınca , hemen geri dönmesi gerektiğinden yakınlarda bir yerde yemek yiyelim dedik. Onlar doktorun yanındayken ben sekreterinden etraftaki düzgün oturabileceğimiz yer tavsiyesi aldım. Karadeniz Pidecisi çıkmasın mı ? Taş fırında yapılmış pidelerin en karadeniz usulü olanlarından ısmarladık, on parmaklarını tereyağ yaptırtarak yeme yöntemini gösterdim:)


Bir dahaki sefere daha geniş ve keyifli zamanlarda buluşmak dileğiyle.

Nefis kolyem için de teşekkür ederim, o gün kolyeye bu kadar uygun giyinmiş olmam da ne güzel bir tesadüf oldu. Ellerine sağlık arkadaşım.

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. İyi haberler almasına ayrıca yanlarında olmanıza çok sevindim. Böyle zamanlar da insan hep birinin varlığına ihtiyaç duyuyor. Hediyeniz ve uyumu gerçekten muhteşem 😊

    YanıtlaSil
  2. Hediyeniz çok şık, hem çok yakışmış hemde kombine çok uymuş. :)

    YanıtlaSil
  3. ne kadaaaar güzeeeelmişşşşş :) güle güle kullan canım ne güzel olmuş ben de seviyorum böyle buluşmaları, bursadan geçene geçecek olana haber sal yanına gelirim derim hep güzel oluyor yaaa insan gönül dostuna sarılınca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Gerçekten de gönül dostuna sarılmak çok güzel oluyor :)

      Sil
  4. Ne iyi yapmışsınız:) Hediyenin güzelliğine de baktım:) Katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Bir hediye aldığımda bende hemen giyer ya da takarım her ne ise, seninle bu özelliğimizde tuttu diyebilirim. Karşındakini memnun etmek adına güzel bir harekettir, iyi günlerde, güzel günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , aynı şekilde düşünüyorum, hediyeyi alıp hatta bakmadan bir kenara konulması kadar üzücü bir şey yoktur, ne yazık ki kimileri açıp bakmayı ayıp diye düşünüp böyle davranıyorlar.
      Tekrar ellerine sağlık, severek kullanacağım kulaklarını çınlatarak :)

      Sil
  6. Özlem abla en arkadaki sanırım :) Ne kadar güzelsiniz! <3
    Hep böyle güzel anılar biriktirin. Çok geçmiş olsun Özlem ablaya da.
    Bir gün bende İstanbul'a gelince ziyaret edeceğim seni canım Handan ablacığım şu meşhur çayını içmem gerek :)))

    YanıtlaSil