Eylül Meydan Okuma 30

Eylül 30, 2023

Vay be, Eylül ayının da sonuna gelmişiz. Yaz sıcaklarından sonra ilaç gibi geldi eylül, büyük oğluşum döndü,  bir de tatil kaçamağı olunca dadından yenmedi. Senden de aynı performansı bekliyorum ekimcim  :)

 30- En son dinlediğin podcast nedir?

Ben podcast dinleyemiyorum arkadaşlar. Denedim, olmuyor. İnsanlar yazsın ben okiim. Hani yollarda çok vakit geçiren biri olaydım dinlerdim belki de o da yok. Sanırım biraz Sevimli Kitaplar'ı ve Radyo Momentos'u dinledim. İkisi de çok güzellerdi ama dediğim gibi bende dinlemek deyince tek şey müzik oluyor, müziği bırakıp başka şey açamıyorum :)

Sonradan ekleme not: İnstagramda anılar kısmına bakarken tam da bu konuyla alâkalı bir alıntı yazmış olduğumu fark ettim :) Bakınız.

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Hak veriyorum. Bu aralar sesli kitaplarla bu hissi aşmaya çalışsam da hadi o kitap, öyle gelişigüzel bir konu üzerine bir konuşmayı niye dinleyeyim ki oluyorum düşününce... Ama yazıma çok yorum geldi ve yorumlardakilerden birer adet dinleyip deneyeyceğim bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğumda daha iyi algılıyorum sanki, belki de alışkanlıktandır. Bir de ne acelem var bilmiyorum ama ooo şimdi ben bunu iki dakikada okurdum dinle dinle bitmiyor hissi de geliyor bazen.

      Sil