An İtibariyle

Eylül 30, 2023


Yağmur sesini duyar duymaz kendimi balkon attım. Cıks atmadım. Mutfağa attım, çayımı tazelemeye, ama fincanı orada bırakıp tütsümü almaya gittim, o arada bir de mum kaptım, tekrar mutfağa koşup çakmağı buldum, balkona çıkıp mumu ve tütsüyü yaktım, hoop bir daha mutfak çayı koyup aldım (pışıık ilk onu koyiim de soğusun mu ?) , telefonumu ve mikrofonu da unutmayıp balkona nihayet oturdum. Hemen video çekeyim dedim , kamerayı açtım araba geçti. Bir daha açtım karşı balkonda bir kadın konuşmaya karar verdi (Öyle ender ses gelir ki diğer evlerden, bravo yani zamanlamaya ). En sonunda sessiz bir zaman dilimini yakalamayı başardım. Esintiden tütsü şelale gibi akmak yerine tepeye doğru yükseldi ama neyse , şu anda bana nispet yapar gibi akıyor şelale :D Gördüğünüz gibi pek de romantik ve huzurlu bir zaman dilimi değildi ama sonuç böyle. Yine de şu videoyu çekmek istemeseydim, çayla otururken mumu ve tütsüyü yakmak aklıma gelmeyecekti oysa şu anda onların tadını çıkartıyorum (tamam tütsü biraz içimi baydı, neyse bitmek üzere :D ) , bir de açıp baktığımda tekrar beni gülümseten bir an olarak kalacak. Ayrıcana gençlerin deyimiyle işsizim tamam mı :D

İşsiz mişsizim ama bu gece kendimle gurur duydum. İlk olarak akşam yemeğinde karnım çok aç değildi üç tavuk kanat dışında bişey yemedim. Sonralıkla fırında dünden kalan naçosu görüp elime alıp, yiyesin yok ki şu anda ne dalıyorsun diye bıraktım. Daha sonralıkla karnım acıktığında baktım saat dokuz olmuş, yine de şu naçosu yesem mi diye düşünürken aklıma spor yapmadığım geldi, oysa bugün squat ya da kardiyo yapmaya kararlıydım, Stray Kids şarkılarıyla kardiyo yaptıran kızı açıp otuz dakika nefesim kesilinceye kadar çömelip kalkıp zıpladım (otuz dakika aralıksız yapmadım tabe her şarkıdan sonra nefes alamayarak koltuğa yığılıp tekrar almaya başlayınca kalkmak suretiyle :D) . Böylece kan ter içinde kalıp su içmekten yemek yemeyi aklımdan çıkartmış oldum. Gurur duymakta haklıyım bence :D Maşallah bana , di mi  ?

Tembel bir gündü. Sabah annemle parkta bir iki tur attık. Sonrası bol kitap okuyuş, müzik, oyun, uyu kalk falanla geçti. Bir de Paris moda haftasından canlı defile izledim. İtiraf ediyorum Stray Kids elemanı oraya gidiyor olup instagramda sürekli önüme düşmeseydi aklıma bile gelmezdi izlemek ama çok keyifliydi, üstelik de beğendim valla. Heidi Klum'un sunduğu bi moda yarışması vardı, ne severdim onu izlemeyi ben. O geldi aklıma. 

İşte böyle dostlar. Zıpçıktılarım da çıkmış, yağmur hâlâ yapıyor, ay dede videodan sonra bulutların arkasına girmiş. Durun size dün keşfettiğim yeni şarkı ile veda edeyim. İyi geceler .



 

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. O yağmur buraya da yağsaydı.....

    YanıtlaSil
  2. The first video is so beautiful, It is a pure expresión of self creativity and personal Art. Congratulations for the creator.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel anlatmışsınnn . Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  4. Ay resmen fangirl. :D Hahahah çok güzel hele Stray Kids şarkısı ile spor yapmak da şahane motivasyon. Ayrıca o nachoyu yemediğiniz için sizinle gurur duydum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay valla öyle oldum, hiç de pişman değilim :D

      Şarkıyı sevince insan hareketlerin zorluğunu kaldırabiliyor . Özellikle kardiyoda çok iyi geliyor .
      Teşekkür ederim:D

      Sil