Eylül Meydan Okuma 17

Eylül 17, 2023

17- Komşular roman karekteridirler, var mı böyle bir komşun.? 

Valla biliyorsunuz geçen sene oldu bi manyak komşum, sayelerinde penceresinin manzarasına âşık olduğum evi almış olduk. Eve taşındığımızın ertesi günü "Ben ev sahibiyim, siz kiracısınız, dolaşıp durmayın evin içinde "diye bağrınarak seviyesini göstermiş (pijama arıyorduk kolilerin içinde ), ertesi akşam Bilgehan'ın kapısına dayanıp üzerine yürümüş, on gün sonra "Yetti senin gülme sesinden " diye Metehan 'a söylenip, akabinde kapımıza polis yollamış olan harika komşum tam bir kötü karakterdi. Gecenin dördünde onun söylenme sesine uyanmışlığım oldu. "Böyle de olmaz ki , bu saatte uyutmuyorlar " felan diyen sesine uyanıp evi dinlediğimde Bilgehan'ın klavye sesi dışında hiç ses yoktu evde. Neyse işte , Allah onları bildiği gibi yapsın.



Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış,

    YanıtlaSil
  2. İnstagramda bahsetmiştin hatırlıyorum bu komşunu Handancım...
    Şimdi nasıl durumlar umarım iyidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi çok şükür, bu evde herkrs gürültülü:)

      Sil
  3. Problemli komşu en fenası. İnşallah kimse uğraşmaz böyleleriyle. Neyse şimdi mutluysanız geçti gitti deyip keyfinize bakın.

    YanıtlaSil
  4. Bu komşuyu Karpuz Apartmanı yeni bölümüne yeni karakter olur:)))
    Sanırım çok mutsuz biriymiş. Kendisi mutsuz olduğu ve gülmediği için de Metehan'ın gülmesine bozulmuş. Seni, eşini ve çocuklarını yani sizi ailece kıskandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne , kızı ve oğlu yaşıyordu alt katımızda. Kızı ve oğluydu sorunlu olanlar. Ben de seninle aynı fikirdeyim, çok mutsuzlardı. Zaten son aylarda görmedik hiç onları, zira üçü birbirine girip oğlan kızı evden attı falan.

      Sil
  5. Keşke hepimizin senin gibi bir komşusu olsa :) Benim alt komşum da fenaydı. Temizlik yaparken alttan sopayla tavana vuruyordu. Biz evde yokken bile gürültü yapıyorlar diye ev sahibimize şikayet ediyordu. Yapayalnız, huysuz, aksi bir kadındı. Akrabaları bile kapıdan ihtiyaçlarını bırakıp içeri girmeden gidiyorlardı. Kısacası yukarıdaki yorumlara katılıyorum. İnsan mutsuz olunca saracak yer arıyor.

    YanıtlaSil
  6. Hatırlıyorum yazılarınızdan ama o komşu bence kendinden sorunluydu. Sorun sizde değil ondaydı velhasılı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ev de gerçekten çok ses geçiriyordu ama bu onun tavrını onaylatmıyor. Hâlâ davasıyla uğraşıyoruz, iyi mi ?

      Sil