Tamam, Fabrika Ayarlarıma Dönmek Üzereyim

Ağustos 14, 2023

İnsana rahat batınca depresyona girdiğini anlıyor , anlıyor anlamasına da bu bir işe yaramıyor. Bu sabah yüreğimdeki ağırlık biraz azalmış olarak uyandım çok şükür. 


Dün kendime acımakla sinirlenmek arasında gidip gelirken yaptığım yegâne iyi şey spordu. Karnımın ağrısı azalınca akşam squadlı dersi seçtim. Ama hık diye kalacaktım neredeyse. Vücumunla birlikte burnumun içi de şiştiğinden nefes almam güçleşiyor, squad yaparken de her bir nefese ihtiyacım oluyor takdir edersiniz ki. Neyse bir şekilde bitirip koltuğa yığıldığımda hayatımı sorgulayacak mecalim kalmamıştı , sadece hayatta kalmaya çalışmaktaydım :D

Bu sabah yedi buçukta kalktım, pilates grubumuz tam kadroydu, benim "Kıyıya vurmuş balina" diye adlandırdığım dersi yaptık. Aslen basen dersi. Be fakat sürekli sırt üstü, yan, yüz üstü dönüp dururken öyle debeleniyorduk ki kıyıya vurmuş balinalara benzediğimizden ismini öyle koydum :) Çok şükür şimdi ilk günler kadar çok debelenmiyoruz :)

Spordan sonra duşa girdim.

Geri dönüşüm çöpleri bugün toplanıyor, onları kapıya çıkarttım. Annemle yürüyüşe gittim. Hava kapalı , yağmur çiseliyordu, fazla dolanmadan döndük.

Evi bir süpürsem iyi olacak aslında Can gelmeden. Gelince o uyuyor diye süpüremem. Ama daha bunu yazarken hiç kalkasım olmadığına karar verdim. Daha kahvaltı yapacağım. Şu kilo da artık seksenin altına inseydi. Tam yaklaşıyordu hooop seksen ikiye çıktı yine. Şimdi çıktım tartıya, 80.00 . Dün akşam altıdan beri bir şey yemediğim düşünülürse daha da az olabilirdi. Gerçi o yediğimin bol mayonezli hamburger ve patates kızartması, üzerine de kocaman milkşeyk olduğu düşünülürse kilo almamış olmam mucize :D

Gidip kahvaltımı yapayım şimdi. İki gündür çantamda kalıp kurumuş ekmek dilimlerini kavurduğum mantarın üzerine dizip, üstüne de süt, kaşar, yumurta karışımı dükerek fırına verdiğim şey neye benzedi bilmiyorum, ona bakıcam. 




Haydi hepinize mutlu haftalar .





Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. pilatese yeniden başladım:) başlarken epey zorluyor, mantar güzel gözüküyor ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk hafta zorluyor sonra alışıyor insan. Bu squad kardiyo olduğundan biraz daha zorluyor . Burnu tıkanık olumca hele çok zor :D

      Teşekkür ederim, güzel olmuştu gerçekten.

      Sil
  2. Kurumuş ekmek dilimlerini ek malzemelerle lezzetli bir kahvaltılığa dönüştürmek ne güzel. Fırında kurutulmuş minik bölünmüş ekmekler mercimek çorbasının üstüne de ne güzel yakışır.

    YanıtlaSil
  3. O karışım neye benzemiş hakikaten bende merak ettim.
    Ayrıca o akşam yemeğinin üzerine kilo almamanız da takdire şayan. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karışım gayet lezzetli olmuştu :) Aralıklı orucun güzellikleri, sevdiğim şeyleri yiyor ve kilo almıyorum. Biraz da yesiklerime dikkat etsem kilo da gidecek ama artık o psikolojiye yeniden giresim yok.

      Sil