Nostaljik Pazartesi / Komşu Komşu Huu Huu

Ocak 27, 2020

Dün aklıma sevgili Mai'nin gözlerimin dolmasına neden olan yazılarından biri geldi. Gidip yeniden okuyayım dedim kendi kendime. Sonra,  niye kendi bloğumda bahsetmiyorum ki ondan dedim. Buradan da komşulara misafirlik nostaljisi fikrim çıktı.

İlk konuk olduğum blog tabii ki Mai. Eğer hâlâ bu blog ile tanışmadıysanız gidip bakmalısınız. Son zamanlarda eskisi kadar yazmıyor, eski yazılarına dalıp yüreğinize dokunan gerçek öykülerini okumayı unutmayın sakın. Ben bu yazıyı ararken her gördüğüm yazıyı okumuş olabilirim yeniden :)


2014 Eylül'den bu yazı,


"Siz Hiç Öldünüz mü?

Hiç unutmam fena halde öldüydüm bi keresinde.

O zamanda kaldı insana kinim öfkem...hatta zamanla zaman anlamını yitirdi.En vazgeçilmezlerin denizlerin dalgasında bir köpük kadar değer taşıdığını öğrendim.Susmak, kelimelerin taşıyamadığı anlamlarla zengindi..bildim."


Yazının devamı için şuraya tıklayınız. Hayatta bizi saran incecik iplikleri, kem gözleri, iyiliğin güzelliğini ve mucizeleri görmek için biraz daha açılsın gözlerimiz.

E hadi,  ne duruyorsunuz, sizi oraya alalım da okuyun devamını.

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. İç sıkıntımın içimden taşıp beni aştığı anda okudum, ağladım, üzüldüm, sevindim. Açıldım.
    Çok teşekkürler Handan abla :)

    YanıtlaSil
  2. üzülerek okudum, Allah herkesi korusun bu tür kazalardan

    YanıtlaSil
  3. bir çok duygu haliyle okudum...

    YanıtlaSil
  4. İnanamadım Mai'nin başına gelenlere. Çok etkileyici
    Çenebaz

    YanıtlaSil
  5. James Redfield Onuncu Kehanet adlı romanında "yolumuzun üstüne çıkan herkesin bize bir mesajı vardır.Yoksa başka bir yola saparlar ya da bizim bulunduğumuz yerden daha önce ya da daha sonra geçerler" der. Bu, bize bizi anlatmıyor mu?

    Hepsi, tüm acılar, sevinçler bunun içinde.

    YanıtlaSil
  6. Dediğin kadar güzel yazıyormuş Handan.. Teşekkür ederim. Pek sevdim..

    YanıtlaSil
  7. Ağladım açıldım ohh iyi geldi

    YanıtlaSil
  8. Önce;

    Handan'ım. Nereden geldi aklına o yazı bilmem. Andığın , andırdığın-anladığın,anlattığın için o koca yüreğine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

    Sonra;

    Zaman ayırıp yazıyı okuyan tüm güzel insanlar; yaşadıklarımı paylaştığınız için sizlere de kucak dolusu sevglerimi yolluyorum.

    İyi ki varsınız...

    YanıtlaSil