Legoları Ne Yapsak da Saklasak

Kasım 30, 2013


Çocuklarımın legolarını küçükken görsem cennete geldim derdim. Belki de bu yüzden her oyuncağa hayır derken legolara sesimi çıkartamamam. Baksanıza fotoğraftakilere , hemen oynama isteği gelmiyor mu size de?

Ama bunları bir yere koymak gerçekten bir sorun. Eskiden kolaydı. Kutulara koyuyorduk. Ama parçalar arttıkça kutulardan bulup da yapması zorlaştığından artık bozmak istemiyorlar. Böyle olunca rafta duran legolar tam bir toz deposu oluyor. Temizlemesi tam bir dert. Uçuşan tozlar, düşen parçalar, bazen elimde kalan uçaklar, kaleler falan. Dün bir kapaklı dolap aldık. Belki ona koyarsak daha az tozlanırlar. Şimdi tek sorun o dolabı nereye koyacağımda. Minicik odanın her yeri oyuncak ve kitap dolu. Nefes alacak yer kalmadı neredeyse.

Neyse gidip lego tozu alma işime devam edeyim ben. Şu kadarcık kutu var nasıl olsa...

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Ay Legolara bayılırım :) Ne kadar hoş görünüyorlar, tozlanmasına değer bu görüntüyü izlemek :)

    YanıtlaSil
  2. O evlerin kimisinin zili çalıyor, köpeği havlıyor Denizcim. İçlerinde kahveleri, çiçekleri, barbeküleri...Ah ah:-)

    YanıtlaSil
  3. Legoları bende severim oldum olası...

    YanıtlaSil
  4. Danimarka gezinizde legoları aldığınızda bunları nerde saklayacağınızı düşünmüştüm:) bizim evdeki çok parçalı oyuncaklardan yıldığımdan:)
    Pınar

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş değiller mi ama ya :))

    YanıtlaSil
  6. O kadar güzeller ki Bahar, benim almak istediğim bir set bile var.

    Sevilmeyecek gibi değiller ki Özii.

    Sanırım şimdilik işlem tamam Pınar, oyuncak işi zor iş valla. Artık yeni oyuncak alacaksak eskilerden eliyoruz. Üç kutu oyuncak ayırdım. Peluş hayvanlar, artık bileklerine olmayan ajan oyuncakları temizlendi, yeni sahiplerine gidecekler.

    Çoook Burcu.

    YanıtlaSil