Birşeyler Yapsam...

Kasım 14, 2013

Dizim ağrıyor iki gündür, ben de oturuyorum kös kös ama ev üzerime gelmeye başladı artık, kalkıp bir toparlamam gerek etrafı. Bir ağrı kesici içsem iyi olacak.

Kapalı bir hava var İstanbul'da. Dişçiye gideceğiz yine. Bu sefer dönüşte Nişantaşı'nda güzel birşeyler yemeğe karar verdik.

Haftasonu Can'ın doğumgününü kutlayacağız. Gelgelelim henüz moda giremedim. Haydi hayırlısı.

Kitap fuarından aldığımız kitapları nihayet bir yerlere sıkıştırabildim. Bu arada ayırdığım kitapları bir okula göndereceğim, postahaneye uğramalıyım.

Fransızca kursuna gitmek istiyorum, üşenmeyip yapsam mı acaba? Ne işime yarayacak o da başka konu ya.. Hımm, belki bu sene Fransa Açık Tenis Turnuvası'na gidersek işime yarar. Evet evet bu sene gitmeliyim artık.

Tamam ben şimdi ağrı kesicimi içip evimin dağınıklığını toplamaya gidiyorum.

Bakın ne diyeceğim, bugün dizi ağrımayan şanslı kesimdenseniz, ellerinizi dizlerinize koyup teşekkür edin onlara, tamam mı?

Herkese günaydın. Geç gelenler için iyi günler, iyi akşamlar, iyi geceler...

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. oooyy kıyamam geçmiş olsun ...

    gacır gucur etmeye başladık mı ne ? benimde belim fena...

    YanıtlaSil
  2. Gecenlerde ben de ingilizce kursuna gitmeye heveslendiydim baya. Dedim gelistireyim iyice...sonra dedim aman otur oturdugun yerde, is acma basina bu saatten sonra, cok lazimdi sanki. (yemedi anlayacagin)

    Iyi geceler:)

    YanıtlaSil
  3. Aa, gecmis olsun dicektim unuttum bak. Gecmis olsun canim, umarim daha iyisindir.

    YanıtlaSil
  4. Aman dökülüyorum valla Öziicim, geçen hafta belim ağrıyordu, bu hafta dizim. Hayır bir de yenisini almak lâzım gibi berbat espriler çekmek zorunda kalıyorum, ıyk :-)

    Valla benim de kursa gidebileceğimi sanmam Ayşecim, artık berbat ingilizcemle idare edeceğim. Geçen sefer Fransa'da fransızca bilmiyorum dediğimde herkes biliyormuşum gibi konuşmaya başladıydı zaten, mazallah iki kelime öğrenirsem ne olur halim:-) Teşekkür ederim canım, ağrı kesiciyle ayakta durdum, kendimi dinlendirmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil