Kısa Kısa

Kasım 04, 2013

*Bir önceki hafta kitap listesi oluşturup, o kitapların yayınevlerini bulmakla başladık işe. Aklınızda bulunsun yayınevini bilmeden orada kitap bulmak çok zor. Oğluşların kitap listesi oluşturmalarını izlemek bile keyif:-)

*Sabah yürüyüşte anneme sen kitaplarını seçtin mi diye sorduğumda cebinden çıkarttığı listesini severim ben. Hazırlamış bile çoktan:-)

* Kitap fuarı malum İstanbul'dan çok Tekirdağ'a yakın olduğundan hazır oraya geçmişken muhakkak birilerine de uğramak gerek. Bu sefer Can'ın ağabeyine uğradık.

* Ama oraya kadar gitmişken teyze kızımı da görmek istedim. Fuarın kapısında aradım onu, biz buraya geldik, hadi siz de gelin demek için, ohooo hatun kızını da almış yoldaymış zaten:-)  Bozacının kuzeni şıracı:-)  Uğraşsak böyle buluşamazdık.

*Benim kesin bir kütüphane falan açmam lâzım, ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu.

* Yine önce kitaplara yumulduğumuzdan diğer sergileri omuzumuzdaki yüklerle gezemedik tabi. Seneye ya pazar arabası ya çek çekli bavul götürmeli, kesin... ( Bakınız fuardaki son fotoğraf.)

* Yalvaç Ural çok tatlıydı , sakın beni yaşlı çıkartmayın diye fotoğraf çekiliyordu:-)

* Cuma akşamı "Afacan Beşler" akşamı yapmaya karar verdik Metehan serinin yeni kitaplarından alınca. Okuyanlar varsa bilir çok hain bir kitaptır o, sürekli fırından yeni çıkmış turtalar, jambonlu salamlı sandviçler, zencefilli gazozlar, ev yapımı limonatalar falan ağzının suyu akar okurken. Biz de ne varsa hazırlayacağız önce masaya sonra kitaplarımızı okurken bir taraftan da yiyeceğiz. Nasıl plan ama :)

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Hem bu yazıyı okurken hem alttaki fotoğrafları görünce içim gitti vallahi.
    Neyse ki haftaya oradayız :)
    O masa dolu kitap cennetten bir görüntü di mi :))

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de cennet bir görüntü gibi Damla:-) Hele fuarda, aklıma mukayyet olamayacağım sandım. (Ne kadar olduğum da tartışma konusu olabilir tabi:-)

    YanıtlaSil
  3. Bulusma mikemmel olmus:)

    Plana da ba-yil-dim!!:)

    YanıtlaSil