Pazar

Mayıs 25, 2007

"Bak ablacım benim tente yeşil görüyor musun? Çok güzel domates bunlar." dedi satıcı domatesleri beğenmeyen kadına. Ben de kafamı kaldırıp baktım bütün tentelere. Ay adamlar domateslerin üzerine kırmızı tente geriyorlarmış özenle. Pazarcı deyip geçmemek gerek, her türlü pazarlama hilesi var mübarek :) Tabi benim gibi domatesleri teker teker gün ışığına çıkartıp seçen cinsler için bir çare bulamamışlar henüz :D

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. tente nedir???

    bizim Antakya da pazar alışverişlerinde müşteri istediğini istediği gibi seçer,hatta bazı kadınlar abartır,dipte bucakta ne varsa deşer çıkartır,pazarcı ağzını açamaz:)

    YanıtlaSil
  2. Anaaaa Handan sen bir ekolsün :D demek domateslere ayrı ayrı bakıyorsun :D yahu bizim burdaki pazarda alış veriş yapsam bizim pazarcılar seni YER :p
    hehehehe :D çünkü geçenlerde çilek seçiyordum, adam güldü:) ablaaaaa sen napıyorsun hiç dedim :D bana dedi ki çilek mi seçiyorsun? ewt dedim. rengi güzel olanları alıyorum dedim :D bana ne dese beyenirsin bırak abla bırak dedi aldı küçük bir kürekle çilek koydu poşete :D buarada çilekler güzel de değildi :( en iyisi marketten almak :))))

    ayy ben gidiyorum 12 de otobüsüm kalkıcak ben sana laf yetiştiriyorum bak :)))) hadi bana sınavımda başarılar dileyin :))) öperim siziii :))) kocamannnn..güzel bir hafta sou olsun sen ve güzel ailen için :))

    YanıtlaSil
  3. Antakya'ya tasınmak lazım demekki, hic oyle secebilecegim bir pazar görmedim ben. Handan sadece domates degildir herhal, diğerleri icin de yöntemini yaz da, benim gibi hic anlamayanlar ogrensin garipler..

    YanıtlaSil
  4. İvriz, tente şu iplerle güneş gelmesin diye üstlerine gerdikleri brandaya deniliyor :)

    Zehracım, burada da çilek seçtirtmiyorlar :) Onları marketten almak daha iyi. Umarım sınavın iyi geçmiştir bu arada.

    Eserel, bu öğretilecek birşey değil. Bir müddet pazara devam etmen gerek :D

    YanıtlaSil
  5. staja gelcem ben size :)

    YanıtlaSil